Що нового?

Придбаний [Освіта Лари Джейд] Візьміть один важливий пакет

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6250 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6500 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Capture One є золотим стандартом у комерційній зйомці зображень, а професійне кольорове Тонування має першорядне значення при роботі з клієнтами на знімальному майданчику.
Мене часто запитують, який мій справжній робочий процес зйомки, і я завжди радий поділитися ним з іншими фотографами! Це складається з двох частин: а.) прив'язка (Синхронізація моєї камери з ноутбуком або комп'ютером за допомогою кабелю tether) і б.) використання програми захоплення (наприклад, Capture One). Не має значення, знімаю я комерційну роботу чи особисту - мені потрібно мати можливість бачити свої зображення, коли вони надходять на комп'ютер, і мені подобається, щоб колірна Тонування відповідала тому, як я побачив би кінцеве зображення.

Перехід на Capture One замість того, щоб покладатися на видошукач, змінив гру для мене. Я зміг уповільнити свій процес, зробити перепочинок між зйомками і прийняти більш зважені рішення. Я також можу додати бажане кольорове Тонування на знімальному майданчику, зробивши зображення близьким до того, яке ви побачили б ретушованим (без будь-якого очищення зображення). Це також змінює гру під час роботи з клієнтами, оскільки їм подобається бачити підтягнуте зображення.
Моя творча команда (макіяж, зачіска, укладка і т.д.) також дуже цінує цей робочий процес, оскільки вони можуть перевіряти свою роботу і вносити зміни. Багато з них кажуть, що без прив'язки і монітора вони приступають до зйомки наосліп, тому що не можуть чітко бачити, як світло і Тонування впливають на кінцевий результат.
Отже, навіщо використовувати стилі Capture One і що це таке? Існує так багато причин, чому надійні пресети корисні багатьом фотографам!
Стилі Capture One-це попередньо записані/створені пресети Тонування, які мають різні відтінки та зміни зображення. Це може варіюватися від зміни насиченості, кривих RGB, кривих яскравості, виділення/затінення та більш просунутих налаштувань кольорового тону. Кожна попередня установка дає різні результати.

Ось кілька моїх улюблених стилів Capture One з моїх наборів Fashion Foundation, Vintage Tones та b & w! Як ви можете бачити, зміни Тонування дійсно допомагають створити остаточний образ! Прокрутіть сторінку, щоб переглянути "до" та "після", а також які стилі були використані.

**********​

захопіть один стиль
  • дає вам відмінну базу для роботи (легко налаштовується)
  • Прискоріть свій робочий процес
  • надихати на нові ідеї
  • Допоможіть закласти фундамент для пошуку впізнаваного візуального стилю
  • можна укладати один на одного для створення нескінченних колірних варіантів
  • надайте своїй роботі модний/редакторський колорит!
  • допоможе вам більше зрозуміти про можливості колірної тонування і регулювання
Візьміть один важливий пакет
$219,00

Візьміть один стиль - основи моди
Візьміть один стиль-Вінтажні тони
Візьміть один стиль-чорний і білий

Сайт продажу:
****** https://privatelink.de/?https://www.larajadeeducation.com/blogposts/capture-one-styles-for-fashion-photography

Угорі