Що нового?

Придбаний Отримай доступ до закритого сервісу таргетологів. Тариф Назавжди (Андрій Мізев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Підвищи клікабельність оголошень в будь-якій ніші і отримай клієнтів преміум-класу завдяки високій ефективності і якісним продажам

Можна скоротити тижні пошуків до пари кліків
І мати під кожну нішу робочий алгоритм просування, в якому покроково описаний кожен етап.
Ні, це не казка. Це зібраний і укомплектований
на зручній платформі сервіс, де по гвинтиках розібрані плани запусків таргета більш, ніж для 35 різних ніш

готові сценарії
Досить просто перенести їх в рекламний кабінет клієнта і натиснути кнопку "Запуск"
сегментація аудиторії
Щоб реклама потрапила відразу і в ціль, а не висмоктувала бюджет без результатів
приклади креативів
З картинками і текстами, які 100% зачеплять увагу аудиторії
список майданчиків-конвертерів
На яких будь-який лід перетвориться на клієнта і гарантовано здійснить покупку
розбори точок входу
Щоб не витрачати час і гроші на нескінченні тести і відразу домогтися продажів

Моя місія-підняти російський ринок таргетингу
Мене звати Андрій Мизев.
Я практикуючий таргетолог з досвідом більше 8 років. В місяць я продаю послуги на 500 + тисяч рублів, а мінімальний чек за настройку реклами становить 50 тисяч.
Але дійшов Я до цього не відразу.
Багато років набивав шишки і навіть зливав стотисячні бюджети в нікуди. І все це заради виведення формул і алгоритмів Налаштування ідеальних рекламних кампаній.
Щоб такі ж маркетологи і таргетологи, яким був я ще 5 років тому, не лажали і не витрачали ресурс даремно, я створив сервіс "Ads Helper".
Я зібрав на ньому весь свій досвід і знання, який збирав останні роки. Тут ти знайдеш алгоритми налаштування для 36 Ніш: від робочих креативів до кращих майданчиків-конвертерів.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://digitalhackers.ru/adshelper#rec233706001

Угорі