Що нового?

Придбаний Отримай нових замовників на фрілансі за 2 дні, тариф "стрімке зростання" (Надія Краюшкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2195 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф максимальний"стрімке зростання"

дізнайся як підвищити ціну своїх послуг, вибудувати чергу замовників і відразу ж отримати нових клієнтів. Без бірж фрілансу
Для фахівців з реклами в Інтернеті, копірайтерів, smm-щиків, адміністраторів соціальних мереж, веб-дизайнерів. А з вами таке бувало...
Ви давно на фрілансі або всього кілька місяців, але:
  • Не знаєте, як отримати стабільний потік замовлень - клієнтів то густо, то порожньо.
  • Не знаєте, як підняти ціни на свої послуги, хоча досвіду вже достатньо.
  • не розумієте, як говорити з клієнтом, щоб він купував, і купував дорого.
  • Не можете визначити свою унікальність, щоб клієнти вибирали вас.
  • немає впевненості в цінності ваших послуг, "тисне" страх конкурентів.
в результаті ваш щомісячний дохід і список замовлень не приносять задоволення від виконаної роботи. Тільки розчарування.

чому так відбувається?
  • у вас немає розуміння де і як шукати замовників, з якими комфортно працювати. Ви кожен раз не знаєте скільки заробите в наступному місяці - і це вас турбує.
  • ви витратили на освіту десятки тисяч, але продовжуєте гарувати за копійки, тому що не можете донести цінність ваших послуг і погоджуєтеся на умови замовників.
  • ви не вмієте спілкуватися з потенційними клієнтами і утримувати їх.
  • ви з сумом дивіться, як замовлення витікають до конкурентів, просто тому що вони ефектніше продають свої послуги.
  • ви бачите в своїй ніші тільки конкурентів і не знаєте як серед них виділитися, щоб замовники самі до вас зверталися.
як це виправити?
  • вам потрібно правильно упакувати свої послуги
  • виділити і прокачати ті, які зараз найбільш затребувані
  • визначити хто ваш ідеальний клієнт і що він очікує від співпраці з вами
  • навчитися формувати і залучати потік з клієнтів на постійній основі
  • зрозуміти, як вести переговори з замовником, щоб продавати свої послуги дорого
на 2-х денному воркшопі ви дізнаєтеся як все це робити, отримаєте покроковий план з пошуку замовників на фрілансі і просуванню ваших послуг - ви побачите як це просто і наскільки ефективно! Буде не тільки теорія, а й практика - завдання по кожному дню воркшопу, виконуючи які ви відразу ж зможете знайти собі замовників і перепрошити свій пакет послуг!

Для кого цей воркшоп?
Важливо! Цей воркшоп розроблений спеціально для фрілансерів, які працюють в сфері інтернет-просування: фахівців з реклами в Інтернеті, копірайтерів, smm-щиків, адміністраторів соціальних мереж, веб-дизайнерів Все це ви дізнаєтеся і почнете застосовувати ще під час занять воркшопу! Результат відчуєте відразу, але за умови що будете працювати на всі 100%, а не просто дивитися ефіри.

що Ви отримаєте на воркшопі?
  • складіть портрет свого ідеального замовника, з яким комфортно і вигідно працювати
  • дізнаєтеся де шукати замовників і з чого починати співпрацю
  • навчіться правильно пропонувати свої послуги і закривати діалог на співпрацю
  • зможете витрачати на пошук замовників мінімум часу
  • зрозумієте як вести переговори із замовником, щоб закривати угоди на більші суми, ніж ви могли очікувати
і на все це у вас піде ДВА дні. Ви отримаєте покроковий план дій і точне уявлення що потрібно робити для того, щоб не сидіти без замовлень або працювати на фрілансі за копійки
чому варто вчитися у мене?

Я пройшла шлях від біржового фрілансера без знань і досвіду, змогла вийти на роботу з замовниками без посередників. Навчилася на своїх помилках правильно шукати клієнтів, спілкуватися і піднімати ціну на послуги без ризику залишитися без замовлень - тепер покажу вам як це зробити!

8 років тому я заробила в Інтернеті свої перші 5$. Через кілька місяців я заробляла 100-150 $ додаткового доходу. Зараз мій щомісячний заробіток вище 5000$.

І весь цей шлях я пройшла методом проб і помилок, наступила на безліч граблів, не раз втрачала гроші, але продовжувала пробувати знову і знову. На жаль, мені не в кого було запитати поради. А у вас є така можливість - на воркшопі ви зможете задавати питання, і я постараюся відповісти кожному, щоб ви отримали не тільки план дій по роботі з замовниками, а й мотивацію на особистісний ріст.

За 2 дні воркшопу ви отримаєте стільки інформації, скільки я поодинці отримувала 365 днів поспіль - перший рік мого фрілансу!

Все, про що будемо говорити на воркшопі - особисто мій досвід і досвід моїх випускників.
ведуча та спікер воркшопу
Надія Раюшкіна
  • Більше 8-ми років на фрілансі
  • Спеціаліст з Інтернет-просування
  • за 1,5 року заробила на 4-х кімнатну квартиру в місті-мільйоннику, працюючи в Інтернеті повний робочий день. Без іпотек і кредитів
  • спікер міжнародних конференцій з інтернет-маркетингу
  • керівник проектів" зрозумілий маркетинг з надією Раюшкіною "і"Клуб Успішних фрілансерів".
  • Автор понад 800 статей і відео матеріалів з інтернет-маркетингу
  • створила з нуля успішну Онлайн-школу для фрілансерів, що працюють у сфері інтернет-просування
  • допомагаю людям заробляти в Інтернеті і отримувати задоволення від життя.
  • навчила більше 5 000 фрілансерів за 2016-2020 рік
  • учні надії цінують її за вміння пояснювати складне простими словами, турботу про результати кожного учасника, потужні мотиваційні поштовхи до дії без знецінення, і вміння створити надихаючу і позитивну обстановку на курсі
ви освоїте способи пошуку замовників на фрілансі, які вже довели свою ефективність!
чому варто вчитися у мене?

Я пройшла шлях від біржового фрілансера без знань і досвіду, змогла вийти на роботу з замовниками без посередників. Навчилася на своїх помилках правильно шукати клієнтів, спілкуватися і піднімати ціну на послуги без ризику залишитися без замовлень - тепер покажу вам як це зробити!

8 років тому я заробила в Інтернеті свої перші 5$. Через кілька місяців я заробляла 100-150 $ додаткового доходу. Зараз мій щомісячний заробіток вище 5000$.

І весь цей шлях я пройшла методом проб і помилок, наступила на безліч граблів, не раз втрачала гроші, але продовжувала пробувати знову і знову. На жаль, мені не в кого було запитати поради. А у вас є така можливість - на воркшопі ви зможете задавати питання, і я постараюся відповісти кожному, щоб ви отримали не тільки план дій по роботі з замовниками, а й мотивацію на особистісний ріст.

За 2 дні воркшопу ви отримаєте стільки інформації, скільки я поодинці отримувала 365 днів поспіль - перший рік мого фрілансу!

Все, про що будемо говорити на воркшопі - особисто мій досвід і досвід моїх випускників.
ведуча та спікер воркшопу
Надія Раюшкіна
  • Більше 8-ми років на фрілансі
  • Спеціаліст з Інтернет-просування
  • за 1,5 року заробила на 4-х кімнатну квартиру в місті-мільйоннику, працюючи в Інтернеті повний робочий день. Без іпотек і кредитів
  • спікер міжнародних конференцій з інтернет-маркетингу
  • керівник проектів" зрозумілий маркетинг з надією Раюшкіною "і"Клуб Успішних фрілансерів".
  • Автор понад 800 статей і відео матеріалів з інтернет-маркетингу
  • створила з нуля успішну Онлайн-школу для фрілансерів, що працюють у сфері інтернет-просування
  • допомагаю людям заробляти в Інтернеті і отримувати задоволення від життя.
  • навчила більше 5 000 фрілансерів за 2016-2020 рік
  • учні надії цінують її за вміння пояснювати складне простими словами, турботу про результати кожного учасника, потужні мотиваційні поштовхи до дії без знецінення, і вміння створити надихаючу і позитивну обстановку на курсі
https://privatelink.de/?https://school.rayushkina.com/fl_client

Угорі