AI Content System - Get Your Own AI Clone That Produces Viral Content
Автор: Lauren Tickner
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,0 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 09.09.2025
AI Content System - Get Your Own AI Clone That Produces Viral Content (Lauren Tickner)
Отримайте власний AI-клон (який створює вірусний контент)
Як зробити так, щоб AI звучав ТОЧНО як ви і створював контент, який приносить клієнтів високого чеку… менш ніж за 10 хвилин!
Дізнайтеся, як я заробляю 6-значні суми щомісяця лише завдяки контенту, працюючи тільки я і мій помічник-VA.
Доступ до системи AI-контенту сьогодні всього за $199 (обмежена пропозиція!)
ВЕЛИКЕ ОГОЛОШЕННЯ:
Отримайте свій AI-клон — покрокова інструкція, яка навчає ChatGPT і Claude створювати контент, що звучить так само, як ви.
Це маловідома AI-система, яку вже використовують великі інфлюенсери.
Ви отримаєте всі промпти, тренування та робочі процеси, необхідні, щоб перетворити 10-хвилинну сесію з AI у контент, що приносить клієнтів.
Що входить у систему AI-контенту:
Дорогий майбутній AI-контент-креаторе,
Послухайте, я все розумію…
Ви ЗНАЄТЕ, що контент — один із найкращих способів вибудувати довіру, показати свою експертизу й отримувати клієнтів для бізнесу.
Але у вас просто немає часу цим займатися.
До цього моменту!
Я даю вам інструменти, щоб створити контент-машину, яку можна запускати менш ніж за годину на тиждень.
Те, що ви отримаєте, дозволяє мені та одному помічнику керувати всіма моїми соцмережами (понад 300k підписників), які приносять нам 6-значні суми на місяць, — і все це займає менше 10 хвилин на день.
Цей воркшоп і бонуси покажуть вам:
Вам навіть не потрібно приймати остаточне рішення сьогодні.
Ви можете спробувати курс протягом 14 днів без жодного ризику.
Автор: Lauren Tickner
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2,0 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу
Дата готовності - 09.09.2025
AI Content System - Get Your Own AI Clone That Produces Viral Content (Lauren Tickner)
Отримайте власний AI-клон (який створює вірусний контент)
Як зробити так, щоб AI звучав ТОЧНО як ви і створював контент, який приносить клієнтів високого чеку… менш ніж за 10 хвилин!
Дізнайтеся, як я заробляю 6-значні суми щомісяця лише завдяки контенту, працюючи тільки я і мій помічник-VA.
Доступ до системи AI-контенту сьогодні всього за $199 (обмежена пропозиція!)
ВЕЛИКЕ ОГОЛОШЕННЯ:
Отримайте свій AI-клон — покрокова інструкція, яка навчає ChatGPT і Claude створювати контент, що звучить так само, як ви.
Це маловідома AI-система, яку вже використовують великі інфлюенсери.
Ви отримаєте всі промпти, тренування та робочі процеси, необхідні, щоб перетворити 10-хвилинну сесію з AI у контент, що приносить клієнтів.
Що входить у систему AI-контенту:
- Покроковий туторіал від Lauren Tickner з реальними прикладами та ситуаціями, які допоможуть створити власні AI-рішення для контенту, маркетингу та зростання аудиторії.
- Глибинний розбір, як створювати контент, що перетворює перегляди на підписників, ліди, дзвінки та клієнтів.
- Перевірені промпти для ChatGPT, щоб створювати контент у вашому стилі для LinkedIn, Facebook, Instagram, Threads, X та інших платформ.
- AI-мозок: ви отримаєте не просто інструмент, а власного AI-копірайтера, який думає як ви і ваші потенційні клієнти.
- Бонус: безкоштовна індивідуальна Scale-сесія 1:1 з нашою командою, щоб отримати повний план масштабування результатів, які ви вже маєте від органічних соцмереж.
Дорогий майбутній AI-контент-креаторе,
Послухайте, я все розумію…
Ви ЗНАЄТЕ, що контент — один із найкращих способів вибудувати довіру, показати свою експертизу й отримувати клієнтів для бізнесу.
Але у вас просто немає часу цим займатися.
До цього моменту!
Я даю вам інструменти, щоб створити контент-машину, яку можна запускати менш ніж за годину на тиждень.
Те, що ви отримаєте, дозволяє мені та одному помічнику керувати всіма моїми соцмережами (понад 300k підписників), які приносять нам 6-значні суми на місяць, — і все це займає менше 10 хвилин на день.
Цей воркшоп і бонуси покажуть вам:
- Як навчити ChatGPT працювати у вашому бренд-голосі та створювати контент, що приносить клієнтів.
- Покрокове "over the shoulder" навчання з усіма SOP-інструкціями та шаблонами для спрощення процесу.
- Системи економії часу, що дозволяють створювати більше контенту за 1 годину, ніж ви зазвичай робите за місяць.
- Можливість розкрити справжній потенціал ChatGPT, щоб генерувати дохід для вашого бізнесу.
- І ще багато іншого!
Вам навіть не потрібно приймати остаточне рішення сьогодні.
Ви можете спробувати курс протягом 14 днів без жодного ризику.
https://scalesystems.io/ai-workshop-offer
Останнє редагування: