Драстуйте! Мене звуть Дмитро Плотніков, мені 31 рік, живу в місті Челябінськ. За освітою слюсар з ремонту рухомого складу, більше 7 років працював на посаді оглядач-ремонтник вагонів, але в квітні 2015 року потрапив під скорочення. Тоді у мене був куплений в кредит телевізор і холодильник. Знайти нову роботу в той час виявилося складно, в країні була криза. Потрібно було якось жити і виплачувати кредит, я працював підсобником на будівництві, вантажником, заливав бетон і прибирав сміття. Але грошей не вистачало, довелося брати гроші в борг у друзів і родичів, і вже в кінці серпня 2015 р. у мене були борги, кредит і я був без роботи. Тоді я відчув що таке бути належним банку! Ніколи не беріть кредити! Я зрозумів, треба щось міняти, відкрити свою справу на той момент було неможливо, я шукав де і як можна заробити, шукав заробіток в Інтернеті, купував навчальні курси, але вони були малоефективними або не робочими, відвідував живі тренінги по бізнесу. Весь вересень 2015 р я витратив на пошуки заробітку, на одному тренінгу я вловив ідею заробітку, вивчивши багато інформації я створив свій метод заробітку який приносив близько 600 рублів в день, працюючи 1-2 години, але цього було мало. Вже через тиждень я удосконалив свій метод і почав заробляти від 936 Рублів в день працюючи 20-40 хвилин, без вкладень і спеціальних знань!
У жовтні 2015 р я виплатив кредит за телевізор і холодильник, віддав всі борги, нарешті вже почав добре заробляти і заробляю за цим методом до сьогоднішнього дня, більше 2 років! Мій метод заробітку покроково описаний в навчальному курсі і доступний навіть для новачків. Зараз я хочу допомогти всім хто потребує заробітку. Ви зможете почати заробляти гроші з першого дня навчання, мій метод простий у вивченні, унікальний і не боїться конкуренції. Я впевнений, тепер і ви почнете заробляти від 936 Рублів в день без вкладень і спеціальних знань!
+ Подарунок електронна книга: "750 руб в день за допомогою Твіттера"
У жовтні 2015 р я виплатив кредит за телевізор і холодильник, віддав всі борги, нарешті вже почав добре заробляти і заробляю за цим методом до сьогоднішнього дня, більше 2 років! Мій метод заробітку покроково описаний в навчальному курсі і доступний навіть для новачків. Зараз я хочу допомогти всім хто потребує заробітку. Ви зможете почати заробляти гроші з першого дня навчання, мій метод простий у вивченні, унікальний і не боїться конкуренції. Я впевнений, тепер і ви почнете заробляти від 936 Рублів в день без вкладень і спеціальних знань!
+ Подарунок електронна книга: "750 руб в день за допомогою Твіттера"