Що нового?

Придбаний [Otvet.co] тіло-це я (Вероніка Сидорова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 515 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

тіло вміє розмовляти з нами з дивовижною нещадністю, якщо ми з ним не в контакті, а зовсім не навпаки"

Здоров.
Сьогодні я хочу поговорити з тобою про тіло. Про те, що з нами з усіма все "ок".
Про те, що всупереч відомим стереотипам," стандартам краси в 90-60-90", привабливість будь-якого тіла визначається не параметрами, обсягами або сантиметрами. Привабливість-то, як ти відчуваєш себе в своєму тілі. І як наслідок-це те, як ти взаємодієш з іншими людьми.

Тільки наша думка про те, що з нами щось не так, не дає нам якісно комунікувати з іншими людьми. Ми поміщаємо себе в пастку в той момент, коли ми вирішуємо спостерігати за своїм тілом нібито з боку. Оцінювати його, вирішувати любити чи не любити окремі його частини.
  • Як змінити цей стан? Єдиний спосіб-привернути увагу всередину. Полюбити тіло зсередини. Слухати його сигнали, реагувати на його бажання.
  • як це зробити? Які є вправа? Що означає Взагалі контактувати зі своїм тілом? І коли цей контакт порушується?
  • Ми разом поміркуємо саме про це. І ще постараємося відповісти на ті питання, які виникнуть у тебе в процесі.
дуже чекаю нашої зустрічі.
Твоя Вероніка

що буде на вебінарі?
1. Жива бесіда Вероніки про те, як ми сприймаємо своє тіло, які стереотипи впливають на наше сприйняття, які суспільні установки не дають нам розслабитися, бути собою/заганяють в рамки

2. Чек-лист і завдання для самомоніторингу
PDF: бесіда Вероніки Сидорової C Наталією Фомічовою-кандидатом психологічних наук, клінічним психологом, сертифікованим фахівцем з психотерапії порушень сексуальної сфери, харчової поведінки

4. Зворотній зв'язок-можливість задати питання в прямому ефірі * * заключна частина вебінару буде присвячена відповідям на питання слухачів. У чаті вебінару у вас буде можливість задати свої питання, а Вероніка відповість на кілька з них на вибір.

2-3 години
https://privatelink.de/?https://otvet.co/webinar_live_body

Угорі