Що нового?

Придбаний Оволодій Instagram Reels, TikTok та Shorts за один день. Навіть якщо ти тільки починаєш українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 297.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Master Instagram Reels, TikTok & Shorts in a day. Even if you’re just starting out
Автор: growinghalves
Перекладач: Квiтка (skladchina-ua.com)
Обсяг матеріалу: 1,2 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.06.2026

Master Instagram Reels, TikTok & Shorts in a day. Even if you’re just starting out (@growinghalves)

Оволодій Instagram Reels, TikTok та Shorts за один день.
(Навіть якщо ти тільки починаєш!)

Привіт,

Якщо ти втомився публікувати контент, який майже ніхто не бачить… І постійно думаєш, як, чорт забирай, люди насправді зростають в інтернеті…

Те, що я створив, повністю змінить твою ситуацію.

Ось чому:

Я — Аарон, і ще нещодавно я застряг на повній ставці вчителя, намагаючись достукатися до 16–19-річних, яких більше цікавив час обідньої перерви, ніж їхнє майбутнє.

Я отримував максимум 500 переглядів на відео, витрачаючи години на зйомку та монтаж. Тим часом я дивився, як інші вибухають в інтернеті, і думав: «Як вони це, в біса, роблять?»

Тоді я став одержимим.

Кожну вільну годину я розбирав, як насправді працюють ці платформи. Тестував, налаштовував, викидав усе погане поради.

Зрештою — клікнуло. Я зламав систему!

А тепер? Я набрав понад 100 мільйонів переглядів, включаючи понад 8 мільйонів лише на двох останніх дописах в Instagram та TikTok @growinghalves.

100M+ переглядів, у тому числі 8 мільйонів на останніх двох постах. Кваліфікований вчитель, а не «онлайн-гуру-шахрай». 10 000+ студентів курсів і це число продовжує зростати!

І це не тільки в мене такі результати…

Візьми Бел: У неї було всього 250 підписників. Після перегляду курсу вона опублікувала своє перше відео… Воно набрало 3 мільйони переглядів, а за одну ніч у неї з’явилося 60 000 підписників в Instagram @rocco_fever.

Або Ребекка: Американська мама двох дітей, яка вважала соцмережі чимось недосяжним… Вона почала застосовувати мою систему — і за кілька тижнів вже набирала мільйони переглядів на TikTok та Instagram (@rebecca_deupree_in_dial_mom).

Зараз? Вона веде переговори про власне телешоу.

Цього не вигадаєш… хоча вона могла б — вона ж письменниця!

Тому я взяв усе, що дізнався… Усі техніки, які спрацювали для мене та моїх студентів… І запакував це в The System Mini-Course.

Простий, перевірений шлях, щоб нарешті прорватися в TikTok та Instagram.

Курс доступний за ціною, без води, і створений для творців та власників бізнесу, які хочуть реальних результатів — без надії на удачу, тренди чи вгадування.

І результати? Такі ж, як у мене, так і в моїх студентів.

«За тиждень-два після курсу я отримав понад два мільйони переглядів і 40 000 підписників.» — Зак @healingwithzach

«Мільйони переглядів. Тисячі нових підписників. Принципи, які викладає Аарон, — це реально. Я бачу зростання переглядів та залучення.» — Піт @iwishiskated

«Я думала, що соцмережі — це неможливо… а тепер в мене мільйони переглядів» — Ребекка @rebecca_deupree_in_dial_mom

Це може звучати надто добре, щоб бути правдою, але це роки тестувань і реальних результатів, зібрані в систему, яку може використовувати кожен.

Ось що ти дізнаєшся:

• Як пробити «бар’єр переглядів» і стабільно набирати 100k+ переглядів (без удачі та трендів)
  • Простий процес створення вірусних відео (без дорогого обладнання)
  • Як швидко монтувати відео, які люди дійсно дивляться (навіть якщо ти ніколи не монтував)
  • Відпрацьована система публікацій, щоб твій контент бачили (від дослідження до публікації)
  • Як перетворювати перегляди на підписників, фанатів та реальні гроші (брендові угоди, розвиток бізнесу або і те, і інше)
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ СЬОГОДНІ ⬇

Навчайся у власному темпі з довічним доступом. Мій найпопулярніший курс.

Система — це єдине навчання, яке тобі знадобиться, щоб створювати правильні TikTok та Reels, які відчуваються автентичними саме тобі!

5 відеолекцій, серед яких:

• Секрет пошуку своєї концепції
  • Як пакувати контент під платформу
  • Правда про освітній контент
  • Наука комунікації та конверсії
  • Застосування системи до твого каналу: Перший контент + 30-денний челендж
Обмежений час: Бонусний подарунок Розбір за лаштунками, як я використовував свій «контент-рецепт», що працює навіть у нішевих темах, які більшість вважає неможливими для зростання!

У комплекті:

• 4 години відеоконтенту
  • Довічний доступ
  • Система, яку можна відразу застосовувати
  • Обмежений бонус: розбір «контент-рецепту» за лаштунками
Загальна вартість: £97 Сьогодні лише £29.10
(ПДВ залежить від країни, додається при оформленні)

https://growinghalves.com

Угорі