Що нового?

Придбаний Оволодійте ШІ-копірайтингом для реклами за 3 години та знайдіть першого клієнта на $3K українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
The AI Ads Lab
Автор: Sean Ferres
Перекладач: Квiтка (skladchina-ua.com)
Обсяг матеріалу: 10,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.04.2026

The AI Ads Lab (Sean Ferres)

Оволодійте AI-копірайтингом для реклами за 3 години та знайдіть свого першого клієнта на $3K
(навіть якщо ви початківець-копірайтер без досвіду)

Вивчіть перевірений покроковий систему, щоб продавати та надавати прості, високоприбуткові AI-відеореклами спраглим власникам бізнесу.

У цьому 3-годинному воркшопі я розкриваю завісу і показую свою повну AI Ad Profit Engine...

Створення приголомшливих AI-реклам
Оволодійте точними інструментами та промптами для створення AI-відеореклам з дофаміновим ефектом, які неможливо ігнорувати.

Залучення високооплачуваних клієнтів
Отримайте мої перевірені повідомлення для outreach, які стабільно бронюють дзвінки та закривають угоди.

Масштабування доходу
Побудуйте системи, щоб перейти від першого клієнта на $3K до місяців по $15K+, працюючи лише кілька годин на тиждень.

Захист кар’єри на майбутнє
Позиціонуйте себе на передовій AI-революції з навичками, які з часом тільки дорожчають.

Ось що ви отримаєте:

Для кого цей воркшоп?

• Початківці-копірайтери, які хочуть доповнити чи замінити дохід від 9-5
  • Досвідчені копірайтери, які прагнуть підняти гру та освоїти платну рекламу
  • Будь-хто, хто хоче майбутньозахищену навичку, якої зараз гостро потребують бізнеси

Повний запис 3-годинного воркшопу

• Освойте AI-відеорекламу за одну інтенсивну сесію
  • Створіть DIKU AI-рекламу зі мною з нуля
  • Довічний доступ до запису, всіх ресурсів та бонусів

Ось усе, що ви отримуєте з AI Ads Lab...
Повний запис 3-годинного воркшопу

• Освойте AI-відеорекламу за одну інтенсивну сесію
  • Створіть DIKU AI-рекламу зі мною з нуля
  • Довічний доступ до запису, всіх ресурсів та бонусів

Повний AI Ad Toolbox

• Пропустіть місяці проб і помилок — отримайте точні AI-інструменти з найкращими результатами
  • Вкрадіть мої промпти слово-в-слово, які генерують вірусні сценарії реклами за секунди
  • Дізнайтесь, як створювати відеорекламу рівня Голлівуду за копійки

Моя A-Z система залучення клієнтів

• Знайдіть приховану золоту жилу клієнтів, де тусуються мільйони власників бізнесу
  • Моя проста структура пропозиції, від якої перспективи відчувають себе дурнями, відмовляючись
  • Перевірені скрипти outreach, які бронюють дзвінки, закривають угоди та приносять гроші

Winning AI Ads Swipe File

• Починайте створювати переможні реклами негайно без здогадок чи проб
  • Завантажте мою повну swipe-базу успішних AI-реклам по різних нішах
  • Отримайте доступ до plug-and-play фреймворків, які працюють для будь-якої ніші та продукту

Зустріньтесь з вашим інструктором
Привіт! Я Шон, і ось уже 8 років я в окопах копірайтингу та маркетингу.

Я почав як голодний копірайтер, тяжко працюючи та навчаючись на власних помилках, що спрацьовує для зростання фріланс-бізнесу.

За цей час я витратив понад мільйон доларів своїх грошей на тестування реклами (щоб вам не довелось) і виявив 998 способів, які НЕ працюють, і пару — які працюють.

Сьогодні мої учні згенерували понад мільярд доларів продажів для клієнтів завдяки своїм рекламами та email, працюючи з брендами на кшталт Amazon, Netflix, Hulu, Tony Robbins, Patrick Bet-David та Alex Hormozi.

Коли AI-відеоінструменти вибухнули на ринку кілька місяців тому, я побачив можливість, яку більшість пропустила. Поки всі панікували, що AI "замінить" копірайтерів, ми взялись за роботу, щоб використовувати його для зростання швидше, ніж будь-коли.

Тепер мої учні залучають клієнтів на $3K як годинниковий механізм, використовуючи точну систему, яку я навчу вас на цьому воркшопі.

Слухай... Я знаю, тобі байдуже на мою історію. Ти просто хочеш знати, чи це справді працює.

Докази всюди на цій сторінці. І за 3 години ти матимеш усе необхідне, щоб почати залучати клієнтів на $3K та надавати неймовірні результати, щоб вони платили тобі місяць за місяцем.

Бачуся всередині

197 $

https://go.seanferres.com/ai-ads-lab?el=pricing-cheatsheet

Угорі