Що нового?

Придбаний Пакет "як знайти собі партнера" (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4328 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 195.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
даний пакет я зробила максимально наповненим. Завдяки кожному окремому вебінару і курсу Ви зможете опрацювати тему відносин з різних сторін, а разом вони допоможуть побудувати потужний комплексний фундамент для яскравого і наповненого особистого життя.

Курс" сепарація " навчить, як позбутися чужих правил і установок, стати незалежною, повноцінною і відбулася в усіх відношеннях особистості. Ми опрацюємо заборони, сумнівами в собі і своїх силах, зрозуміємо свої справжні бажання і почнемо їх реалізовувати. Будемо працювати над завершенням процесу сепарації для побудови повноцінних і здорових відносин з відповідним саме вам партнером.

Вебінар" навички успішних комунікацій на сайті знайомств " націлений на швидкий і простий пошук партнера для відносин. Ви зрозумієте, як залучити цікавих людей і підтримати зацікавленість в спілкуванні. Навчіться вибудовувати свої кордони і дізнаєтеся алгоритми поведінки в різних ситуаціях при знайомствах. Окремо ми розберемо, як уникати шахраїв і маніяків, і вивчимо правила безпечного спілкування в мережі і життя.

Вебінар" Хочу бути найулюбленішою для свого коханого " навчить, як вибрати відповідального і сильного чоловіка. Ви зможете побудувати відносини, основа яких-підтримка, повага і турбота. Також я розповім, як реанімувати охололи відносин і зберегти взаємний інтерес в парі.

У курсі "Хочу відносин" я пропоную Вам попрацювати з внутрішніми несвідомими сценаріями. Ви дізнаєтеся, як вийти з нещасних співзалежних відносин, знайти ідеального партнера і побудувати здорові, щасливі відносини.

Вебінар" Контрзалежність " допоможе вам опрацювати недовіру до оточуючих людей і світу. Ви зможете почати вибудовувати власний шлях без хронічної боротьби, позбудетеся від негативних установок, почнете самореалізовуватися в кар'єрі, дізнаєтеся, як знайти ідеального партнера і вибудувати близькі стосунки.

https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/paket-kak-najti-sebe-partnera/

Угорі