Що нового?

Придбаний Пальто з жаккарда Prada, кілька моделей ексклюзивних суконь (Клуб на січень) (Олеся Строганова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 30845

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Asteri, Аигога Homer, vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...
дорогі майстрині, запрошую вас в закритий клуб в Instagram, де ділюся професійними моментами і фішками моєї "швейної лабораторії"

Набір тільки до 09.01 включно!

У січні буде багато моделювання стильних ідей, ексклюзивних моделей, а саме:

✔ Сукня жакет з комбіноване зі шкірою: повністю моделювання

✔ моделювання складної конструкції сукні з тканини в смужку, а також технологія пошиття даного виробу

✔ моделювання на основі полички і спинки декількох моделей суконь: і повсякденних і коктейльних

✔ пальто з жаккарда Prada з втачним рукавом і зі складним принтом, утеплене в стилі мілітарі: конструктивне моделювання, Примірка, часткова технологія пошиття

✔ сукня з котону з відпрацюванням шкірою і притачним коміром по поличці і спинці

✔ Розбір помилок, у вигляді дефектів, які відбуваються на примірках

Також:

Корисні пости з примірками, оглядами виробів і швейними порадами

Примірки з клієнтами, навіть на складні фігури і чоловічі в тому числі, діалоги

Буду ділитися всією операційною роботою ательє, і різними нюансами і навіть складними ситуаціями
Буквально закулісся ательє преміум класу

Але! увага, все це для тих, хто набував мої навчання або володіє базовими техніками (крою та шиття) так як я не буду розповідати в клубі це детально, (якщо вам потрібна база як скроїти якийсь виріб-це окремі базові курси) але буду показувати важливі етапи створення від етапу продумування ескізу до втілення в готовий зшитий виріб
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CJqgpmuFe2D/?igshid=m9i7nogqs1c9

Угорі