дорогі майстрині, запрошую вас в закритий клуб в Instagram, де ділюся професійними моментами і фішками моєї "швейної лабораторії"
⠀
Набір тільки до 09.01 включно!
⠀
У січні буде багато моделювання стильних ідей, ексклюзивних моделей, а саме:
⠀
Сукня жакет з комбіноване зі шкірою: повністю моделювання
⠀
моделювання складної конструкції сукні з тканини в смужку, а також технологія пошиття даного виробу
⠀
моделювання на основі полички і спинки декількох моделей суконь: і повсякденних і коктейльних
⠀
пальто з жаккарда Prada з втачним рукавом і зі складним принтом, утеплене в стилі мілітарі: конструктивне моделювання, Примірка, часткова технологія пошиття
⠀
сукня з котону з відпрацюванням шкірою і притачним коміром по поличці і спинці
⠀
Розбір помилок, у вигляді дефектів, які відбуваються на примірках
⠀
Також:
⠀
Корисні пости з примірками, оглядами виробів і швейними порадами
⠀
Примірки з клієнтами, навіть на складні фігури і чоловічі в тому числі, діалоги
⠀
Буду ділитися всією операційною роботою ательє, і різними нюансами і навіть складними ситуаціями
Буквально закулісся ательє преміум класу
⠀
Але! увага, все це для тих, хто набував мої навчання або володіє базовими техніками (крою та шиття) так як я не буду розповідати в клубі це детально, (якщо вам потрібна база як скроїти якийсь виріб-це окремі базові курси) але буду показувати важливі етапи створення від етапу продумування ескізу до втілення в готовий зшитий виріб
⠀
Набір тільки до 09.01 включно!
⠀
У січні буде багато моделювання стильних ідей, ексклюзивних моделей, а саме:
⠀
Сукня жакет з комбіноване зі шкірою: повністю моделювання
⠀
моделювання складної конструкції сукні з тканини в смужку, а також технологія пошиття даного виробу
⠀
моделювання на основі полички і спинки декількох моделей суконь: і повсякденних і коктейльних
⠀
пальто з жаккарда Prada з втачним рукавом і зі складним принтом, утеплене в стилі мілітарі: конструктивне моделювання, Примірка, часткова технологія пошиття
⠀
сукня з котону з відпрацюванням шкірою і притачним коміром по поличці і спинці
⠀
Розбір помилок, у вигляді дефектів, які відбуваються на примірках
⠀
Також:
⠀
Корисні пости з примірками, оглядами виробів і швейними порадами
⠀
Примірки з клієнтами, навіть на складні фігури і чоловічі в тому числі, діалоги
⠀
Буду ділитися всією операційною роботою ательє, і різними нюансами і навіть складними ситуаціями
Буквально закулісся ательє преміум класу
⠀
Але! увага, все це для тих, хто набував мої навчання або володіє базовими техніками (крою та шиття) так як я не буду розповідати в клубі це детально, (якщо вам потрібна база як скроїти якийсь виріб-це окремі базові курси) але буду показувати важливі етапи створення від етапу продумування ескізу до втілення в готовий зшитий виріб
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CJqgpmuFe2D/?igshid=m9i7nogqs1c9