Що нового?

Придбаний Пам'ять тіла. Основи нейрофізіології (Олена Журек)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ведуча: Олена Журек – психолог, член ICF (Міжнародної федерації коучів), автор програм з казкотерапії Московського інституту психоаналізу, дитячий письменник - автор книг "Довга дорога сніжинки", "дивовижні пригоди Люсі і малюка", "казки Смарагдового лісу". Постійний ведучий рубрики" очима дитини "і член Експертної ради у Всеросійському журналі"сучасний дитячий садок".

Матеріал цього семінару буде цікавий кожній думаючій і допитливій людині. Але особливо тому, хто збирається практикувати або вже працює як психолог. Адже наші інструменти для роботи з клієнтом часто виглядають дивними для новачків, а особливо для новачків-чоловіків ("посадити" на стілець батька, витягти з себе симптом, відпрацювати почуття в уяві, розповісти що на метафоричній карті і т.д.).

Мої клієнти часто дякують мені за те, що я пояснила їм, що саме "зламалося" у них всередині. Що і як ми" лагодимо " з точки зору нейрофізіології. Коли клієнт знає, що його психолог розуміє всю вертикаль процесу, - це сприяє довірі і хорошою опрацюванні.

продовження і поглиблення даної теми можна отримати в семінарі " ПТСР-посттравматичний синдром. Що таке психотравма і як вона впливає на життя".

кому буде корисний семінар?
Семінар буде корисний всім, хто хоче зрозуміти як саме формується наш психопрофіль. І особливо майбутнім або вже практикуючим психологам

План семінару:
  • перинатальна пам'ять
  • все починається з дитинства. Ефекти прихильності і підстроювання
  • різниця звичайних спогадів і травмуючих
  • Три рівні захищеності (блукаючий нерв)
  • нейронний код прийняття
  • застрягання в режимі виживання
  • нейробіологія (як все це працює в мозку). Мозок рептильний, когнітивний, емоційний

https://privatelink.de/?http://inpsycho.ru/praktikum/czikl_seminarov_elenyi_zhurek_telo

Угорі