вебінар "Культ стемпінгу"
викладач: блогер Romawe4ka
Спойлер: про курс
хочете стати частиною культу стемпінга? Виконувати швидкісні і неймовірні за ефектами малюнки, при цьому не маючи художніх навичок з малювання?
Всі хто навчився роботі в цій техніці, вже не може зупинитися, тому що вона відкриває безмежні можливості по ефектам і варіантів прикраси нігтів в лічені хвилини.
Але для того, щоб полюбити стемпинг, вам потрібно володіти знаннями з вибору матеріалів, видам відбитків і техніці.
Відео-курс" Культ стемпінга " розкриє всі нюанси по роботі. Вам не потрібно витрачати по 10 годин біля монітора для навчання, для вас вся інформація зібрана в чітку структуру, де немає нічого зайвого. Навіть при повній зайнятості з клієнтами, ви встигнете освоїти курс до Нового року, щоб скоротити час на дизайнах.
- Вебінар.
- Термін перегляду: 7 і 30 днів, залежить від вартості. * З моменту виходу онлайн курсу.
- Після проходження вебінару всім учасникам трансляції видається електронний сертифікат на двох мовах!
- Вступ про поняття стемпінга.
- Види плит і трафаретів.
- Правильний вибір штампа і скребка і їх особливості в роботі.
- Фарби\лаки і гель-фарби для стемпінга. Вибір марки, щільності і кольорів.
- Допоміжні рідини, вибір і склад. Рідина для зняття лаку, знежирювач.
- Техніка стемпінга під гель-лак, з частковим розташуванням малюнка.
- Техніка стемпінга з малюнком на весь ніготь з демонстрацією на реальних руках.
- Градієнт стемпингом. Три техніки в різних варіаціях.
- Стемпинг лиття.
- Стемпинг з пігментами. 5 варіантів роботи.
- Дзеркальний блиск і стемпинг.
- Кольоровий малюнок стемпинга. 5 різних варіантів, в тому числі Реверсивний стемпинг.
- Стемпинг + оксамитовий пісок або акрил.
- Матовий топ і стемпинг.
"Мене так захопила нігтьова тема, що я вже не могла зупинитися."
Я в соцмережах