Що нового?

Придбаний Партнерство (Олексій Ребдеу)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вебінар "Партнерство"
3-ох годинний вебінар по Партнерству маркетингових фахівців з бізнесом.....

як робити "правильно", і чи потрібно робити взагалі!

Без банальщини і очевидних речей. Відповіді на Предметні, реальні питання людей. Такі як:
  1. Як розподілити зони відповідальності і який % брати за кожен набір зобов'язань?
  2. Без якого рівня впливу на бізнес не підписуватися на партнерські відносини?
  3. На який термін підписувати партнерські (є ж період "спрацюємося чи ні")?
  4. З ким би точно не потрібно йти на партнерство?
  5. Що таке партнерство? Це має бути задокументовано чи це на чесності та довірі? Як взагалі це все оформити документально, щоб не залишитися в дурнях.
  6. Які взагалі є критерії, параметри адекватного партнёра? Як взагалі знайти нормального партнера і як його шукати? Якщо наприклад є результат в якійсь з Ніш в плані лідів, як пропонувати і що саме пропонувати?
  7. Як вибудувати діалог з потенційним Партнером. Як себе правильно поставити. Адже я не знайомий йому товариш.
  8. Якщо я Директолог і беруся за проект, то вже через місяць я можу зрозуміти, що товариш не той, з ким хотілося б далі працювати.
У разі "партнерського маркетингу" може піти більше часу, перш ніж до мене прийде таке усвідомлення, адже як мінімум тільки на підготовку і запуск піде набагато більше часу. Адже це не про гроші в моменті, а робота на перспективу хорошу.
  • Як уникнути таких моментів або передбачити що таке може бути?
  • Щоб не виявилося що підприємець балобол, щурить гроші, що він людина "сказав-зробив".
  1. Який оптимальний і вигідний для всіх формат роботи? За відсоток? Якщо так, то за який і як його правильно "вирахувати", від чого залежить.
  2. Партнер на удаленке або Партнер з твого ж міста? Чи є суттєва кінцева різниця?
  3. Як не опинитися ні з чим?
Наприклад Працюємо з людиною, він в плюсі і я в плюсі. За час роботи прокачали йому відділ продажів, продукт, матрицю і т.д. зробили всю необхідну "інтернет" упаковку. Але ось в один прекрасний день, підприємець думає:

Так, як би мені оптимізувати свої витрати) які і так вже оптимізовані. Таак, партнер (той самий фрілансер в минулому) отримує від мене виплати в середньому 300 000! Менеджери У мене прокачані, конкурентів продуктом нагнули) тепер-то навіщо мені такий партнер) Сайт + рекламу мені агентство не зможе зробити? і платити буду в рази менше. Як можна уникнути цього, чи можна взагалі уникнути?
12. Помилки, які зрозумілі тільки" на практиці", і рішення - як їх уникнути.

https://privatelink.de/?https://alexeyrebdeu.ru/courses/

Угорі