Вебінар "Партнерство"
3-ох годинний вебінар по Партнерству маркетингових фахівців з бізнесом.....
як робити "правильно", і чи потрібно робити взагалі!
Без банальщини і очевидних речей. Відповіді на Предметні, реальні питання людей. Такі як:
- Як розподілити зони відповідальності і який % брати за кожен набір зобов'язань?
- Без якого рівня впливу на бізнес не підписуватися на партнерські відносини?
- На який термін підписувати партнерські (є ж період "спрацюємося чи ні")?
- З ким би точно не потрібно йти на партнерство?
- Що таке партнерство? Це має бути задокументовано чи це на чесності та довірі? Як взагалі це все оформити документально, щоб не залишитися в дурнях.
- Які взагалі є критерії, параметри адекватного партнёра? Як взагалі знайти нормального партнера і як його шукати? Якщо наприклад є результат в якійсь з Ніш в плані лідів, як пропонувати і що саме пропонувати?
- Як вибудувати діалог з потенційним Партнером. Як себе правильно поставити. Адже я не знайомий йому товариш.
- Якщо я Директолог і беруся за проект, то вже через місяць я можу зрозуміти, що товариш не той, з ким хотілося б далі працювати.
- Як уникнути таких моментів або передбачити що таке може бути?
- Щоб не виявилося що підприємець балобол, щурить гроші, що він людина "сказав-зробив".
- Який оптимальний і вигідний для всіх формат роботи? За відсоток? Якщо так, то за який і як його правильно "вирахувати", від чого залежить.
- Партнер на удаленке або Партнер з твого ж міста? Чи є суттєва кінцева різниця?
- Як не опинитися ні з чим?
Так, як би мені оптимізувати свої витрати) які і так вже оптимізовані. Таак, партнер (той самий фрілансер в минулому) отримує від мене виплати в середньому 300 000! Менеджери У мене прокачані, конкурентів продуктом нагнули) тепер-то навіщо мені такий партнер) Сайт + рекламу мені агентство не зможе зробити? і платити буду в рази менше. Як можна уникнути цього, чи можна взагалі уникнути?
12. Помилки, які зрозумілі тільки" на практиці", і рішення - як їх уникнути.
https://privatelink.de/?https://alexeyrebdeu.ru/courses/