Що нового?

Придбаний [Pastry is magic] Магія конфітюру. Тариф-Самостійний (Ніна Тарасова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 1 з 23
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 58.2 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
представляємо вашій увазі новий, унікальний курс Ніни Тарасової"Магія конфітюру":

Світ "варення" багатий і різноманітний. Це і джеми, і мармелади (саме мармелад не в понятті "цукерок", а в кремовому поданні з шматочками фруктів і ягід), конфітюри і, безумовно, нашого улюбленого варення. Це і більш рідкі консистенції, і більш густі, гладкі текстури і з цілими ягодами. Але найголовніше у всьому цьому розмаїтті, безумовно, їх термін придатності: всі заготовки ми робимо в яскравий літній, самий вітамінний сезон, а насолоджуємося результатами протягом року!

На жаль, більшість людей думає, що варення - це тільки цукор і здебільшого смак ми дізнаємося за кольором або частинкам фруктів і ягід в ньому. Але на цьому курсі я готова спростувати даний стереотип, що склався! Я знаю і навчу вас, як зробити конфітюр з чистим смаком ваших продуктів, зберігши так само максимально смак, колір, аромат і вітаміни. Це саме той випадок, коли ми варимо "по розуму", а не "на око" дві-три доби. Я не маю нічого проти бабусиного класичного варення, але... технології зробили крок далеко вперед і ми можемо зробити все грамотніше і з повагою до кожної ягідці і шматочку нашого фрукта.

Зараз літо в самому розпалі і це ідеальний час, щоб взяти максимум від того, що дає нам природа, зберігши в ній все цінне. Адже в нашому розпорядженні є городи, ферми, ринки, зрештою, які щедро заповнені кращими стиглими, наливними ягодами і фруктами. І у нас на курсі - все починається саме з дарів природи. До цього ми лише примножимо наші знання, технології та інструменти.

За 10 відео-уроків ви дізнаєтесь:

• велика різноманітність видів варення і конфітюрів, в тому числі і закусочне (ідеально до паштетів, сирних тарілках, м'яса і вина)
  • ви зрозумієте взаємозв'язок між різними рецептами і терміном їх придатності
  • дізнаєтеся властивості і призначення різних видів цукрів (теорія)
  • дізнаєтеся різницю пектинів, їх взаємодія з продуктами, реакції і більше не будете в них плутатися
  • побачите, як прекрасно варення, в поєднанні"ягода-овоч"
  • ви відразу ж, не втрачаючи часу зможете застосувати отриману інформацію і методи і зробити прекрасні заготовки на зиму
які рецепти ви отримаєте на курсі:
"Абрикос-карамель-фісташка"
"Вишня і червоне вино"
"Диня, мигдаль, ваніль"
"Полуниця-базилік"
"Полуниця-грейпфрут-м'ята"
"Полуниця-томат"
"Малина-розмарин"
"Манго-маракуйя"
"Мандарин-лайм"
"Цибулевий конфітюр на білому вині з яблуком"
https://privatelink.de/?https://pastryismagic.com/jams