Що нового?

Набір учасників Пекельний тиждень: перезавантаження (Дмитро Гудков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• Для тих, хто чогось хоче, але думає, що не може (або не виходить)
  • для тих, хто втомився сидіти на дієтах
  • для тих, хто хоче перейти на новий рівень (в будь-якій сфері життя)
  • для тих, хто часто починає, але рідко закінчує
  • для тих, хто багато переживає і мало живе (і це не приносить задоволення)
  • для тих, хто хоче знати, що він насправді хоче!
тренінг проводиться у форматі онлайн в закритій групі VK. Це означає, що всі завдання ви виконуєте в зручному для себе режимі, і не прив'язані до решти учасників тренінгу або ведучому.
Тривалість - 10 днів: 3 дні на підготовку і 7 днів практичної частини.

Новий імпульс
Ми всі думаємо, що знаємо, чого хочемо. Ми часто обіцяємо собі зайнятися здоров'ям, харчуванням, фігурою, реалізацією інших своїх бажань. Однак, дуже часто щось заважає приступити до практичних дій. Щось здається складним, щось зовсім нездійсненним, щось, ніби як, можна зробити пізніше ... в результаті ми думаємо, що у нас не вистачає штуки, яка називається...

Сила волі
Нам з дитинства намагаються "розвинути" силу волі, представляючи її деяким фактором, який змушує нас робити те, що ми не хочемо, "через не можу". Мабуть, щоб було простіше зробити нас керованими або навіть покласти наше життя "за Батьківщину". Не дивно, що словосполучення" сила волі " нас лякає. Проте.
З точки зору науки, все в точності до навпаки. Сила волі змушує, а в деяких випадках просто допомагає, нас робити те, що нам потрібно, домагатися свого. А, значить, все, що нам потрібно-це знайти свої ...

Справжні цілі
Хоча я вважаю за краще називати цілі бажаннями. Або, ще краще, мріями. Подумайте, може бути, вам хтось сказав (наприклад, я), що ваше завдання бути сильними, красивими, стрункими? Може вас переконали в тому, що потрібно постійно брати участь в гонці за багатством? Що Вам необхідно гарну освіту, стабільна робота, положення в суспільстві ...

А, раптом, це все ... Не так?
На це питання відповісти можете тільки ви самі. Але чи намагалися? Допомогти в цьому-завдання справжнього тренінгу. Але це не чергова психологічна накачування.

1. виявляти і реалізовувати свої бажання;
  2. є що хочеться і коли хочеться;
  3. тренувати своє тіло.
але чому тоді тиждень — пекельна?
Хотілося б сказати "Ласкаво просимо в пекло!", але це було б неправдою. "Пекельний тиждень" всього лише формат. Можна сказати, що це інтенсив з управління власними бажаннями і силою волі. Просто це щоденна робота в кожному напрямку (характер, харчування, тренування) без відриву від вашої основної діяльності — сім'ї, роботи, хобі. Я вам більше скажу. Саме в цей час ви будете більше часу приділяти своїм основним обов'язкам. І ... будете це робити усвідомлено і з задоволенням!

Нічого надскладного!
Я впевнений, що багато і так знають більшу частину того, що потрібно робити. Біда в тому, що не роблять. Іноді просто через каші в голові. У нашому інформаційному світі її зварити там не складно. На тренінгу ми системно і послідовно пройдемося по пунктах, які:

• зарядять вашу силу волі
  • розкриють ваші бажання
  • навчать отримувати задоволення від їжі
  • приведуть в порядок Ваше тіло, і, головне ...
приведуть в порядок ваші думки!

Дмитро Гудков-дипломований персональний тренер, автор сайту TrainAtHome.ru, тренінгу "трансформація тіла в домашніх умовах за 84 дні", книги" фітнес будинку " та інших посібників з домашніх тренувань.
Має величезний досвід тренувань в домашніх умовах, персональних тренувань, онлайн-консультацій з фітнесу. Привів до відмінних результатів не один десяток чоловік.
https://privatelink.de/?http://trainathome.ru/hellweek

Угорі