Що нового?

Набір учасників Пекуче бажання жити (Оксана Худобакшієва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12133 ГРН
Учасників: 1 з 161
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.4 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 34276

Трансформаційний тренінг тіла і життя!​

Моя місія і мета перевести жінок з режиму виживання в режим життя. З поля страждань - в поле радості.

Все дуже просто!

Замість того, щоб боротися зі старим, ми створюємо нове.

Хтось приходить до гармонії через медитації, молитви і навіть зречення від усього земного. Я ж земна. Всі земні задоволення мені не чужі. Але в цій реальності не тільки можна, але і потрібно жити ефективно, взаємодіючи із Всесвітом на рівних. Просто більшість людей не бачать цієї можливості. Я ж показую, що у кожної людини є вибір.

Як це буде відбуватися?

Я ділюся власним досвідом і універсальними інструментами і даю докладні інструкції до них.

І за цей місяць я допоможу вам зрозуміти давно прописані закони Всесвіту і розповім, як жити по ним, не порушуючи нічиїх кордонів.

Шлях медитації і зречення – це не мій шлях, я вибрала інший – ефективне проживання свого життя. Хто хоче прожити її за таким принципом-Welcome за мною!

Я даю інструменти, за допомогою яких кожен може виробити свою власну стратегію, яка підходить саме йому індивідуально. І в цьому її цінність. Ми з вами не в терапії, у мене немає універсальних рецептів, я не в курсі, чого вам хочеться, тому що я – не ви.

У мене все відмінно. А що не відмінно, над тим я працюю-опрацьовую інструментами. І отримую свій результат, який на вашу голову, Сорі, не налізе. Я ділюся з вами інструментами, а ви вже з їх допомогою працюєте над своїм життям самі.

Це як з риболовлею: Я даю вам не спійману рибку, а вудку. І вчу, як нею користуватися. І ви самі ловите рибку. Але не мою, не таку, як у мене.

А ту, що до душі саме вам.

Загалом, я не лечу, не вчу, не раджу.
https://privatelink.de/?https://boosty.to/mtclub/posts/c9459d94-42df-4ba9-81f9-ec0419140b6f

Угорі