Ваша дитина навчиться рахувати за готовими планами занять і відео уроків!
що Ви отримуєте, взявши участь у марафоні
1. Ігри до старту
Ви отримуєте бонусні ігри, в які граєте до старту марафону.
Для того, щоб очікування марафону було яскравим і цікавим, відразу після покупки вам будуть доступні бонусні ігри на рахунок відповідно до віку вашої дитини. До старту ми пограємо в риболовлю, допоможемо лікарю вилікувати звірят, посадимо і зберемо урожай і навіть сходимо на фабрику морозива. Всі ігри адаптовані під вік дитини і дістаються вам безкоштовно! А ще граючи в ігри до старту можна виграти круті призи.
2. Ігри в марафоні
Ви роздруковуєте роздатковий матеріал і граєте за запропонованим планом.
Для кожного віку передбачена своя програма навчання. Вона містить необхідні завдання і вправи, що відповідають віку дитини і враховують особливості його розвитку по ФГОС. Ви можете навчатися в своєму темпі (можна "розтягнути" завдання на кілька днів, кількість ігор марафону це дозволяє, або прискоритися, якщо дитина легко оволодіває всіма знаннями і у нього відмінно все виходить, немає сенсу топтатися на одному місці).
3. Відео уроки
Увімкніть відео-урок і дайте дитині роздатковий матеріал. Решту я зроблю за вас!
В особистому кабінеті вас чекає 10 відео-уроків по кожній цифрі + відпрацювання пройденого матеріалу. Я буду вчити вашу дитину рахувати граючи, всього по 15-20 хвилин в день. Доступ до відео збережеться на 1 рік у Вашому Особистому кабінеті. Також ви отримуєте бонусне відео про особливості освоєння математики дитиною вашого віку.
що Ви отримуєте, взявши участь у марафоні
- Ви зможете перепочити, поки дитина рахує самостійно!
- навчивши рахувати, ви вкладаєте в дитину один з навичок успішного навчання в школі, і легкої адаптації!
- Ви отримаєте комплексну програму, розроблену професійним педагогом.
- вже тисячі дітей навчилися рахувати завдяки Марафону!
- це унікальний і єдиний у своєму роді Марафон, який дозволить вам раз і назавжди дізнатися як навчити рахувати, і закріпити це на практиці навчивши!
- Відео з докладним описом того як грати і що правильно розвивати в кожному віці для навчання рахунку!
- Своя програма навчання, що враховує вікові особливості розвитку вашої дитини!
- Доступ до особистого кабінету залишиться на 1 рік (100 днів для тарифу без відео), і ви зможете вчитися рахувати в зручному для вас темпі!
- Два зручних варіанти участі - тариф з відео і без, А також вперше ви можете купити абсолютно всі програми з навчання рахунку і розвивати свою дитину самостійно. Вибирайте свій тариф і приєднуйтесь за найвигіднішою вартістю!
- СТАРТ марафону 20 жовтня 2020р:
1. Ігри до старту
Ви отримуєте бонусні ігри, в які граєте до старту марафону.
Для того, щоб очікування марафону було яскравим і цікавим, відразу після покупки вам будуть доступні бонусні ігри на рахунок відповідно до віку вашої дитини. До старту ми пограємо в риболовлю, допоможемо лікарю вилікувати звірят, посадимо і зберемо урожай і навіть сходимо на фабрику морозива. Всі ігри адаптовані під вік дитини і дістаються вам безкоштовно! А ще граючи в ігри до старту можна виграти круті призи.
2. Ігри в марафоні
Ви роздруковуєте роздатковий матеріал і граєте за запропонованим планом.
Для кожного віку передбачена своя програма навчання. Вона містить необхідні завдання і вправи, що відповідають віку дитини і враховують особливості його розвитку по ФГОС. Ви можете навчатися в своєму темпі (можна "розтягнути" завдання на кілька днів, кількість ігор марафону це дозволяє, або прискоритися, якщо дитина легко оволодіває всіма знаннями і у нього відмінно все виходить, немає сенсу топтатися на одному місці).
3. Відео уроки
Увімкніть відео-урок і дайте дитині роздатковий матеріал. Решту я зроблю за вас!
В особистому кабінеті вас чекає 10 відео-уроків по кожній цифрі + відпрацювання пройденого матеріалу. Я буду вчити вашу дитину рахувати граючи, всього по 15-20 хвилин в день. Доступ до відео збережеться на 1 рік у Вашому Особистому кабінеті. Також ви отримуєте бонусне відео про особливості освоєння математики дитиною вашого віку.
https://privatelink.de/?https://peonnika.getcourse.ru/schet3