Що нового?

Придбаний Передустановки підпису (Андре Жосселін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2684 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Топ фотограф, випустив свої пресети.
Якщо не знайомі з роботами автора, дивіться його Instagram.

опис:

Я зробив це Для тебе...
Це попередньо встановлений пакет Lightroom & amp; Photoshop. Пресети не є одним розміром для всіх. Ви знайдете сім дуже різних кольорів-м'який і красивий колір для різкого світла з червоним відтінком, більш пробивний золотисто-коричневий, темно-синій для роботи в приміщенні. Я додав інструменти зерна та тону для більш творчого ігрового майданчика.

Для мене знайти свій власний стиль-це найважливіша і найважча річ, коли починаєш фотографувати. Спосіб досягти точки, де люди скажуть, що вони визнають вашу статтю у своєму каналі instagram, прокручуючи сотні зображень в найкоротші терміни, можливо, є одним з найбільших компліментів, які ви можете отримати. Щоб досягти цього, є багато, що приходить з ним: досвід, смак, сучасна колірна палітра, б'ючи дух часу і будучи в змозі розповісти історію. Вихід за межі ваших зображень з правильним настроєм і правильними кольорами, а також використання правильних пресетів в потрібний час-це саме по собі мистецтво. Моя зовнішність не забере у вас цього, але вона дасть вам основу у вашому постпроцесі, особливо коли Вам сподобається моя робота, ви знайдете те, що, швидше за все, зможете використовувати для себе. Але те, що має процвітати найбільше в фотографії-це ви. Може бути, ці пресети навіть мотивуватимуть вас виходити на вулицю, знімати більше, просто створювати більше контенту для вас і вашої аудиторії, робити їх зображення краще і використовувати ці попередні налаштування так, як я ніколи не використовував би їх для створення вашого власного образу.

Зверніть увагу, що ці пресети створені для Lightroom і Photoshop на ПК.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://instagram.com/josselin?igshid=1lay137aszsbq

Угорі