Що нового?

Придбаний Переконання. Я-Творець. Тариф "Творець +" (Єгор Астахов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

переконання. Я-творець
Великий практичний курс

Протягом місяця нас чекає чекає максимально глибоке занурення в усвідомлення себе і суть своїх переконань

1. Усвідомлювати що таке вібрації
Я не просто максимально зрозуміло це поясню, але і покажу практику, як вам самим навчиться відчувати свої вібрації. Так, вперше ви не тільки послухаєте про них, але і відчуєте що це таке.

2. Вчиться спостерігати, як вібрації переходять в події
Розповім про це дуже докладно і схематично, з малюнками і зрозумілими життєвими прикладами. Дам вправи як вчити бачити це в повсякденному житті.

3. Зануримося в вібраційну суть переконань
Ви зрозумієте, що собою являють переконання на найглибшому рівні - Рівні вібрацій. Також розповім, як переконання власне і визначають ваші вібрації, а відповідно і що матеріалізується у Вашому житті. Розберемо багато прикладів.

4. Розповім універсальний спосіб" расстворения " обмежують переконань.
Поговоримо про те, що потрібно усвідомити, щоб обмежуючі переконання самі почали масово зникати.

5. Поясню, що таке "я-є" і як відокремити себе від переконань.

6. Дам безліч інструментів виявлення своїх обмежуючих переконань.
На самому курсі будуть практики, які поетапно підведуть вас до усвідомлення більшості обмежуючих переконань в цікавлять вас сферах.

Але по мимо цього дам ще 5 інструментів, які дозволять вам вивести з тіні на світло усвідомленості будь-які свої обмежують переконання в будь-якій сфері життя.

7. Розберемо чим переконання відрізняються від нав'язливих думок, ідей і установок.
Основне в роботі з переконаннями - це працювати саме з переконаннями, а не чимось іншим. У цьому блоці ми детально розберемо різницю. Я буду показувати це на прикладах учасників.

8. Розберемо детально основний алгоритм роботи з переконаннями і дам Додаткові інші ефективні методи
Детально будемо проганяти алгоритм на різних прикладах, в тому числі ваших. Я розповім на які нюанси варто звернути увагу, і як не потрапити в пастку нескінченних опрацювань. Також розберемо інші способи трансформації переконань, які підійдуть там, де не вийде використовувати основний алгоритм.

Тобто всі способи усвідомлення і трансформації своїх переконань будуть у вас на руках

9. Розберемо як відбувається процес впровадження обмежуючих переконань, і як перестати ними обростати
Не має сенсу працювати з попередніми обмежуючими переконаннями, якщо ви постійно будете обростати новими. Я виділю цілу трансляцію де ми максимально детально будемо розбирати як прищеплюються цілі системи обмежуючих переконань і як надалі не потрапити під їх вплив.

10. Також в додатковій частині курсу буде ще 4 трансляції з усвідомленням і зняттям самих базових і глибоких обмежуючих переконань.
Це ті, які сама людина знайти не зможе. Ми виведемо їх на світло усвідомленості і прямо на трансляціях розберемо що вони з себе представляють, як вони проявляються бар'єрами і страхами у Вашому житті, і як їх зняти.

Ці 5 наступні:
  1. Ідея негідності
  2. Культ страждання
  3. Поняття покарання
  4. Зовнішній небезпечний світ
Вони присутні у 99% людей. Та й в тому числі були і у мене і зараз є у вас теж.

11. Також буде можливість приєднатися в фокус групу з закритим чатом учасників і моєю особистою допомогою в роботі з вашими переконаннями.

12. І звичайно безліч бонусів для рішучих учасників. Про це читайте нижче!
https://privatelink.de/?http://eastakhov.ru/convictions1pt#options

Угорі