"перепрограмування своєї реальності" – аудіокнига ченнелінг, яку Ліванда написала під керівництвом високодуховних представників вищого розуму, вони знаходяться в своєму розвитку набагато вище на еволюційних сходах, ніж ми.
Ця аудіокнига навчить вас, як перепрограмувати старі програми в нову Божественну реальність у всіх сферах життя – гроші, здоров'я, відносини, творчість, духовність і взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу всередині вас, і це відкриття зможе повністю змінити ваше життя.
"Перепрограмування своєї реальності" - одна з найсильніших книг Ліванди, в якій розповідається про людський потенціал, про те, як через" внутрішнє Я " людина сприймає своє існування в навколишньому світі. Завдання кожного-розширити власні межі сприйняття так, щоб ми могли навчитися створювати життя за своїм бажанням!
ЦЯ АУДІОКНИГА КЛЮЧ ДО РОЗГАДОК ВАШОЇ РЕАЛЬНОСТІ.
ЦЕ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ВІДПОВІДІ НА ХВИЛЮЮЧІ ВАС ПИТАННЯ.
Книга супроводжується космічною музикою в якій закладений божественний цілющий Код.
Ця дивовижна музика створена Ангелами і працівниками світла з сузір'я Плеяд.
Зміст:
1 Глава " хто ви насправді? ”
2 Глава "ви ні в чому не потребуєте"
3 Глава "подяка-Основа життя"
4 Глава "ви гідні всього найкращого"
5 Глава "злиття з джерелом-гарантія успіху"
6 розділ "Ви чисті як діти"
7 Глава "ви прийшли творити"
8 Глава "звичка блукаючого уваги"
9 Глава "успіх у всіх сферах життя"
10Глава " чому бажання не збуваються? ”
11 Розділ "ваша реальність відповідає вашій вібрації"
12 розділ "Налаштування інструменту"
13 Глава "Закон тяжіння"
14 Глава "ви Боги"
15 Глава " як це, бути Богом? ”
Ця аудіокнига навчить вас, як перепрограмувати старі програми в нову Божественну реальність у всіх сферах життя – гроші, здоров'я, відносини, творчість, духовність і взаємодії із зовнішнім світом. Ви почнете розуміти приховану і незайману силу всередині вас, і це відкриття зможе повністю змінити ваше життя.
"Перепрограмування своєї реальності" - одна з найсильніших книг Ліванди, в якій розповідається про людський потенціал, про те, як через" внутрішнє Я " людина сприймає своє існування в навколишньому світі. Завдання кожного-розширити власні межі сприйняття так, щоб ми могли навчитися створювати життя за своїм бажанням!
ЦЯ АУДІОКНИГА КЛЮЧ ДО РОЗГАДОК ВАШОЇ РЕАЛЬНОСТІ.
ЦЕ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ВІДПОВІДІ НА ХВИЛЮЮЧІ ВАС ПИТАННЯ.
Книга супроводжується космічною музикою в якій закладений божественний цілющий Код.
Ця дивовижна музика створена Ангелами і працівниками світла з сузір'я Плеяд.
Зміст:
1 Глава " хто ви насправді? ”
2 Глава "ви ні в чому не потребуєте"
3 Глава "подяка-Основа життя"
4 Глава "ви гідні всього найкращого"
5 Глава "злиття з джерелом-гарантія успіху"
6 розділ "Ви чисті як діти"
7 Глава "ви прийшли творити"
8 Глава "звичка блукаючого уваги"
9 Глава "успіх у всіх сферах життя"
10Глава " чому бажання не збуваються? ”
11 Розділ "ваша реальність відповідає вашій вібрації"