Життя-це Сон. У сну є правила.
Тіло-це окуляри віртуальної реальності.
Мозок-це машина сновидінь, приймач і проектор.
Реальність залежить від того, як відкалібрований сприймає апарат людини.
Від налаштувань тіла (Аватара) залежить видима дійсність.
Ви дізнаєтеся базові лайфкаки-вправи, які дозволять:
- освоїти швидкочитання тобто навчиться читати з нормальною швидкістю;
- розвинути Мозаїчне мислення (творче творче мислення генія);
- прискорити обробку інформації БЕЗ натрапив і стимуляторів;
- розширити тобто змінити сприйману реальність БЕЗ доп. препаратів і речовин.
- протверезіти (зняти пелену, усвідомити, прокинутися). Називайте, як вам більше подобається.
- перепрограмувати свій мозок на створення нових нейронних зв'язків, замість того, щоб користуватися старими.
- зрозуміти чомутінь птаха, що летить, не рухається .
Базові вправи займають 2-5 хвилин в день. Вам буде потрібно тільки ваше тіло і бажання.
Нейроморфологія і нейробіологія, на сьогодні, так і не прийшли до відповіді на питання: "де народжується думка?".
Тому, я не хочу забивати вам голову міркуваннями про нібито "синхронізації півкуль мозку" або чого гірше, відкритті "третього ока" або розвитку "шишкоподібної залози".
Я особисто, мозок не препарувала і вже тим більше не маю доступ до обладнання, яке дозволить зафіксувати процес мислення тобто створення реальності. Тим більше, що такого обладнання, навіть у академії наук ще немає.
ці вправи-лайфхаки просто працюють.
Можна назвати це "Перепрошивка мозку і тіла"або" перевстановлення ПО". Нові нейронні мережі (скрипти) будуть утворюватися після кожної вправи. Перепрошитий мозок і тіло - це новий рівень самосвідомості. Саме самоознание Себе цього.
P. S. єдиний мінус-все навколо вам будуть здаватися повільними роботами. Мозаїчне мислення дозволить побачити картину світу в цілому, а далі, Ваша суб'єктивна дійсність залежить від Вас.
Я бажаю вам удачі [бути вчасно] в цьому прекрасному і дивному сні.
https://privatelink.de/?https://www.dome.center/blank-1/Re-Flash-homo-sapinens