Що нового?

Придбаний Перехід (Дмитро Богацький)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 31
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 122.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це не просто курс, А перший продукт по комплексній настройці всіх сфер життя.
З яким би запитом ти не прийшов, твоє життя точно зміниться.

Ну що, друзі, я готовий представити вам свій абсолютно новий курс, який абсолютно точно є найглибшим і в той же час, легким для засвоєння.

" перехід " - це курс про те, що прямо зараз ми з вами стоїмо на найважливішому рубежі життя, на рубежі зміни еволюційних програм. І настав час прийняти рішення: або сходити зі сцени, або адаптуватися до змін і здійснити перехід в нову реальність.

Цей курс про те, як незалежно від обставин у всьому світі, залишатися собою, в своїй енергії і ресурсі.

Коли все навколо валиться, передають хрінові новини, оточуючі панікують, люди втрачають роботу і себе, але ти залишаєшся непохитний! Ти навпаки-ростеш і розвиваєшся. Ти залишаєшся в достатку.

Цей курс про те, як залишитися творцем своєї власної реальності незалежно від обставин. Про ілюзію твого розуму, яка заважає тобі жити і проявлятися.

Про те, як зняти ці шори, прийняти себе і почати проживати своє справжнє життя!

Курс "перехід" має і другу назву - "Театр одного актора". в цьому і є суть програми. Адже насправді, в цьому світі немає нікого крім тебе! Усвідомте це. Твоє життя-МОНОСПЕКТАЛЬ, і Ти - Той, хто його грає. Одночасно ти-і спостерігач, і спостережуване.

Що це означає? Це означає рівно те, що ти сам ліпиш світ всередині і проектуєш його у поза - на вулицю, на будинки, стіни і оточуючих людей. Якщо в твоєму житті криза-ти його створив, якщо немає грошей і продажів-ти це створив, якщо херовие відносини і немає енергії - ...

Цей курс про все те, що я говорю і пишу через свої рілс і пости. У ньому так само не буде нічого про Дизайн людини.

цей курс відповідає на запитання:
Як прийняти себе? Як "бути собою"? Як бути багатим і успішним у світі бідності та кризи? Як з посмішкою проживати найважчі сценарії життя?

Це буде легкий і простий формат, який не зобов'язує тебе зовсім. Ви можете слухати навіть за кермом. Кожна лекція триватиме не більше години, що дозволить розуму зберегти свіжість і ясність.
Ти можеш проходити "перехід" паралельно хоч з 10-ма іншими. Легко. До того ж, я буду давати всю інформацію дуже структуровано.

Домашек не буде зовсім!
Повір, вони і не потрібні для справжньої трансформації. Все що тобі буде треба - відкритися внутрішньо і слухати. Все!
програма:
Курс складається більш ніж з 20-ти лекцій.
Я так само буду проводити окремі лекції з відповідями на питання.

1 Модуль. Як все влаштовано в Новому Світі?
Ти дізнаєшся чому світ розвивається так, як розвивається і куди ми переходимо в 2027 році. Як здійснити цей перехід, як підготуватися і що необхідно робити. З'явиться розуміння енергії нового часу і як бути в резонансі з нею.

2 Модуль. Кризи і біль.
Ти навчишся бачити і розуміти суть криз. Перестанеш боятися змін, навчишся позбавлятися від болю. Ти почнеш розуміти, коли ти скочуєшся в тіні і навчишся швидко виходити з цього стану в більш ресурсне і рясне.

3 Модуль. Твої трампліни.
Ти почнеш розуміти як працює енергія в звичайному житті: відносинах, здоров'я, грошах. І навчишся впливати на це, тобто - навчишся жити зі стану достатку, залучаючи його в своє життя. Ти дізнаєшся, що не буває не РЕСУРСНОГО стану, якщо ти проживаєш своє життя.

4 Модуль. Перехід.
Ти зрозумієш, як як домогтися успіху не для галочки, а для свого глибинного щастя. Т е домогтися успіху не через біль і подолання, а через любов, щастя, в балансі і гармонії з собою, виконуючи своє справжнє призначення, тобто проживаючи себе.
https://privatelink.de/?https://dbogatsky.com/transition#pay

Угорі