опис: 2 чакра Свадхістана - відповідає за грошові ПОТОКИ, сексуальність і жіночність, інстинкт розмноження, продовження роду, відпочинок, насолоди, масаж, тактильні відчуття, грошові вібрації, здатність виражати емоції, хороші відносини, чуттєвість, вдячність.
Якщо є блоки в Чакрі, то відразу пересихає фінансовий потік, йде виродження роду, летять гінекологічні захворювання, настає крах. Блокуються всі фізичні бажання і настає режим жорсткої економії. Важливо працювати з чакрою хоча б раз на три місяці.
Підсумок = гроші, ЗДОРОВ'Я, захист роду, заступництво предків
Тренінг:
Уривок:
Якщо є блоки в Чакрі, то відразу пересихає фінансовий потік, йде виродження роду, летять гінекологічні захворювання, настає крах. Блокуються всі фізичні бажання і настає режим жорсткої економії. Важливо працювати з чакрою хоча б раз на три місяці.
Підсумок = гроші, ЗДОРОВ'Я, захист роду, заступництво предків
Тренінг:
- стабілізує жіночу самооцінку
- гармонізує сексуальність і жіночність
- Манкая жінка, приваблива. Вібрації для чоловічого подвигу
- сприяє закриттю вихлесту енергії колишніми, прибирає ефект телегонії
- посилюється грошовий потік
- посилюється містична сила
- виконується призначення
- поруч реалізований чоловік
- оздоровлюючий діалог з тілом
Уривок:
- техніка "жіноча хвиля" на активацію "застиглої" чакри
Практика формує вміння жити в жіночій вібрації; важливо пам'ятати, що жінка є простір, чим себе наповнюємо, так нас відчувають інші; формується вміння надавати простір (метафоричну матку) під бажані подія і вміння запобігати небажані події; вміння жити в рівноважному стані і приймати. Використовується БАТ. Практика наповнює матку силою і гармонією. Робимо стоячи. Потім танцюємо! Тривалість 13 хвилин.
Уривок:
- захист чакри від вампіризму"колишніх"
- Практика прощення абортованої (митарної) душі для очищення карми роду
- оздоровлююча афірмаційна техніка на репродуктивне здоров'я
Уривок:
- техніка діалог на деактивацію несвідомого грошового страху
- Ритуал сексуальності і жіночності-використовується свічки і вода
-
мінімум теорії, максимум практик.
вартість: 3 000.00 р.
https://privatelink.de/?https://shop-sheremetyeva.ru/