"я досить добре розумію англійську, але не впевнений у своїй граматиці"
я думаю, є дві причини, через які ми іноді неправильно говоримо по-англійськи.
1: є деякі моменти граматики, які ми не розуміємо повністю.
2: ми недостатньо практикувалися у використанні граматики.
У цьому курсі Ми збираємося виправити обидві ці проблеми.
остаточний курс граматики A1 включає в себе:
- дуже зрозумілі (і короткі) відео-пояснення, так що ви дійсно зможете зрозуміти складну граматику.
- зосереджені Інтерактивні вправи, так що ви можете відразу перевірити своє розуміння.
- друковані PDF-файли для тих днів, коли ви не хочете дивитися на екран.
- все онлайн, тому Ви можете вчитися в будь-який час і в будь-якому місці, в тому числі на своєму телефоні.
- короткі уроки, які зручно вписуються у ваше життя.
- допомога від викладачів ідеальна граматика англійської мови-допомога від викладачів.
І разом з командою ідеальна граматика англійської мови я допоміг десяткам мільйонів студентів поліпшити свою граматику.
Я Британський носій англійської мови. У мене є ступінь магістра (MPhil) Кембриджського університету з англійської мови та лінгвістики, і я багато років викладаю англійську мову.
Мови прекрасні! Я люблю викладати, і мені подобається думати про мови і про те, як ми можемо вивчити їх дійсно добре. Я тут, щоб допомогти Вам використовувати кращі методи для поліпшення вашої граматики і досягнення ваших цілей в англійській мові.
"я досить добре розумію англійську, але не впевнений у своїй граматиці"
Я думаю, є дві причини, через які ми іноді неправильно говоримо по-англійськи.
1: Є деякі граматичні моменти, які ми не зовсім розуміємо.
2: ми недостатньо практикувалися у використанні граматики.
У цьому курсі Ми збираємося усунути обидві ці проблеми.
в остаточному курсі граматики A1 є:
дуже чіткі (і короткі) відео-пояснення, так що ви дійсно зможете зрозуміти складну граматику.
цілеспрямовані Інтерактивні вправи, щоб ви могли відразу перевірити своє розуміння.
PDF-файли для друку, для тих днів, коли ви не хочете дивитися на екран.
все онлайн, так що ви можете вчитися, коли і де захочете, в тому числі і на своєму телефоні.
короткі уроки, які зручно впишуться у ваше життя.
Допомога від ідеальних вчителів граматики англійської мови - ми відповімо на ваші запитання всередині курсів.
Привіт, Я Сонейд, твій учитель!
І разом з командою Perfect English Grammar я допоміг десяткам мільйонів студентів поліпшити свою граматику.
Я є британським носієм англійської мови. У мене є ступінь магістра (MPhil) Кембриджського університету з англійської мови та лінгвістики, і я викладаю англійську мову вже багато років.
Мови-це чудово! Я люблю викладати, і мені подобається думати про мови і про те, як ми можемо вивчити їх дійсно добре. Я тут, щоб допомогти Вам використовувати кращі методи для поліпшення вашої граматики і досягнення ваших цілей в англійській мові. **********
150 доларів
Посилання
https://privatelink.de/?https://perfect-english-grammar3.teachable.com/