Що нового?

Набір учасників [Perfect English Grammar] Курс англійської граматики А1 / A1 Course Curriculum (Сеонаїд Беквіт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3125 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"я досить добре розумію англійську, але не впевнений у своїй граматиці"

я думаю, є дві причини, через які ми іноді неправильно говоримо по-англійськи.
1: є деякі моменти граматики, які ми не розуміємо повністю.
2: ми недостатньо практикувалися у використанні граматики.

У цьому курсі Ми збираємося виправити обидві ці проблеми.

остаточний курс граматики A1 включає в себе:

• дуже зрозумілі (і короткі) відео-пояснення, так що ви дійсно зможете зрозуміти складну граматику.
  • зосереджені Інтерактивні вправи, так що ви можете відразу перевірити своє розуміння.
  • друковані PDF-файли для тих днів, коли ви не хочете дивитися на екран.
  • все онлайн, тому Ви можете вчитися в будь-який час і в будь-якому місці, в тому числі на своєму телефоні.
  • короткі уроки, які зручно вписуються у ваше життя.
  • допомога від викладачів ідеальна граматика англійської мови-допомога від викладачів.
Привіт, Я Сеонаїд, твій учитель!
І разом з командою ідеальна граматика англійської мови я допоміг десяткам мільйонів студентів поліпшити свою граматику.

Я Британський носій англійської мови. У мене є ступінь магістра (MPhil) Кембриджського університету з англійської мови та лінгвістики, і я багато років викладаю англійську мову.

Мови прекрасні! Я люблю викладати, і мені подобається думати про мови і про те, як ми можемо вивчити їх дійсно добре. Я тут, щоб допомогти Вам використовувати кращі методи для поліпшення вашої граматики і досягнення ваших цілей в англійській мові.

"я досить добре розумію англійську, але не впевнений у своїй граматиці"

Я думаю, є дві причини, через які ми іноді неправильно говоримо по-англійськи.

1: Є деякі граматичні моменти, які ми не зовсім розуміємо.

2: ми недостатньо практикувалися у використанні граматики.

У цьому курсі Ми збираємося усунути обидві ці проблеми.

в остаточному курсі граматики A1 є:

дуже чіткі (і короткі) відео-пояснення, так що ви дійсно зможете зрозуміти складну граматику.

цілеспрямовані Інтерактивні вправи, щоб ви могли відразу перевірити своє розуміння.

PDF-файли для друку, для тих днів, коли ви не хочете дивитися на екран.

все онлайн, так що ви можете вчитися, коли і де захочете, в тому числі і на своєму телефоні.

короткі уроки, які зручно впишуться у ваше життя.
Допомога від ідеальних вчителів граматики англійської мови - ми відповімо на ваші запитання всередині курсів.

Привіт, Я Сонейд, твій учитель!

І разом з командою Perfect English Grammar я допоміг десяткам мільйонів студентів поліпшити свою граматику.
Я є британським носієм англійської мови. У мене є ступінь магістра (MPhil) Кембриджського університету з англійської мови та лінгвістики, і я викладаю англійську мову вже багато років.

Мови-це чудово! Я люблю викладати, і мені подобається думати про мови і про те, як ми можемо вивчити їх дійсно добре. Я тут, щоб допомогти Вам використовувати кращі методи для поліпшення вашої граматики і досягнення ваших цілей в англійській мові. **********
150 доларів
Посилання https://privatelink.de/?https://perfect-english-grammar3.teachable.com/

Угорі