Онлайн-інтенсив: "Професійна гігієна порожнини рота: від основ до досконалості"
Раді вітати вас на курсі "Професійна гігієна порожнини рота: від основ до досконалості"!
Цей курс створений для того, щоб допомогти вам глибше зануритися в один із ключових аспектів стоматологічної практики — професійну гігієну ротової порожнини.
Гігієна зубів і ясен є фундаментом здоров'я пацієнтів, і ми прагнемо надати вам найсучасніші знання та практичні навички, які допоможуть не лише підтримувати здоров'я, але й запобігати багатьом серйозним захворюванням. Ми обговоримо основні підходи до професійного чищення зубів, інновації в догляді за порожниною рота, новітні матеріали та технології, що роблять нашу роботу ефективнішою.
Програма курсу:
Дякуємо за вашу участь і бажаємо плідного навчання!
Ціна: 6 900 грн ~165.33 usd
Уроків: 20
Мова: Українська
Раді вітати вас на курсі "Професійна гігієна порожнини рота: від основ до досконалості"!
Цей курс створений для того, щоб допомогти вам глибше зануритися в один із ключових аспектів стоматологічної практики — професійну гігієну ротової порожнини.
Гігієна зубів і ясен є фундаментом здоров'я пацієнтів, і ми прагнемо надати вам найсучасніші знання та практичні навички, які допоможуть не лише підтримувати здоров'я, але й запобігати багатьом серйозним захворюванням. Ми обговоримо основні підходи до професійного чищення зубів, інновації в догляді за порожниною рота, новітні матеріали та технології, що роблять нашу роботу ефективнішою.
Програма курсу:
- Анатомія порожнини рота, зубів і тканин пародонту
- Основні стани тканин пародонту
- Діагностика у практиці зубного-гігієніста. Збір анамнезу
- Поза- та внутрішньоротове обстеження
- Рентгенодіагностика
- Фотодіагностика
- Базові техніки зондування. Заповнення індексів PSR, Pl, BOP.
- Ергономіка
- Протокол професійної гігієни
- Повітряно-абразивна обробка зубів
- Електро-мехенічні інструменти для видалення зубних відкладень
- Ручні інструменти для зняття зубних відкладень - скейлери та кюрети
- Підбір індивідуальних засобів гігієни
Дякуємо за вашу участь і бажаємо плідного навчання!
Ціна: 6 900 грн ~165.33 usd
Уроків: 20
Мова: Українська
https://periocenter.kwiga.com/courses/4vWenFK8 https://periocenter.com.ua/ua/