Для кого цей проект?
Якщо ви в тому віці, коли здатні не тільки народжувати дітей, але генерувати ідеї, творити і створювати, рухатися вперед, рости і розвиватися, то наш проект для вас! Готовність жінки зачати, виносити і народити здорову дитину безпосередньо пов'язана зі здоров'ям всіх систем її організму і їх синхронним функціонуванням. Кількість здорових жінок на планеті прогресивно зменшується. Ми з вами будемо вчитися ставати і залишатися здоровими, а значить щасливими.
Ми, команда першої школи Біохакінга, даємо кожному з вас систему знань, яка дозволить поліпшити здоров'я своє і членів своєї сім'ї. Не буває універсальних підходів і однакових схем, тим більше в сфері здоров'я не може бути шаблонів. Якщо ви з нами, то ви гарантовано отримаєте набір ключів, якими відкриваються потрібні саме вам двері – двері до Вашого здоров'я. Якщо ви готові працювати, вчитися і застосовувати отримані знання на практиці, якщо ви не чекаєте від нас чарівні таблетки, то ви обов'язково навчитеся підбирати те, що підходить вам. Різноманітних схем в інтернеті повно. В Інтернеті не вистачає знань і умінь, які можуть бути адаптовані конкретно під ваші потреби.
Тільки для жінок?
Дорогі дівчата, в першу чергу цей вебінар призначений для вас, але не можна забувати що чоловіки теж знаходяться в RE:продуктивному і продуктивному віці. Тому ми обов'язково обговоримо всі необхідні обстеження і аналізи не тільки для майбутніх мам, але і для майбутніх тат.
Про що піде мова?
гомоцистеїн: міф чи справжня проблема сучасності?
Мутації фолатного циклу: чому це повинен знати кожен?
Виснаження резервів і заповнення ресурсів в репродуктивному віці.
Яке обстеження повинна пройти кожна жінка репродуктивного віку?
Найчастіші дефіцити репродуктивного віку: діагностика і способи усунення.
Добавки, які вам знадобляться в репродуктивному віці і при підготовці до вагітності.
Перелік аналізів для планують.
Про роль заліза в періоді репродукції.
Нормальні і оптимальні значення аналізів.
Все про роль харчування, як основи гормонального здоров'я.
Патологія шийки матки.
Інфекції, як їх діагностувати і що з ними робити.
Мутації фолатного циклу: чому це повинен знати кожен?
Виснаження резервів і заповнення ресурсів в репродуктивному віці.
Яке обстеження повинна пройти кожна жінка репродуктивного віку?
Найчастіші дефіцити репродуктивного віку: діагностика і способи усунення.
Добавки, які вам знадобляться в репродуктивному віці і при підготовці до вагітності.
Перелік аналізів для планують.
Про роль заліза в періоді репродукції.
Нормальні і оптимальні значення аналізів.
Все про роль харчування, як основи гормонального здоров'я.
Патологія шийки матки.
Інфекції, як їх діагностувати і що з ними робити.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://irina-baranova.ru/reproducto/