першопричина всіх причин [Юлія Маслова]
Моя чергова спроба показати її тобі, несподівано вилилася в цілий міні-сезон моїх душевних розмов за чашкою міцної кави
я просто почала говорити і несподівано для себе, наговорила новий сезон. Слова все лилися і лилися і лилися, в спробі донести до тебе найпростішу істину - поки ти не прибереш з життя першопричину, що змушує тебе страждати, ти приречена на мишачу метушню.
Ти худнеш, купуєш, народжуєш, змінюєш, качаєш, нарощуєш, опрацьовуєш дитячі травми, складаєш карти бажань, міняєш чоловіків, квартири, міста і країни в надії, що це точно допоможе тобі стати щасливою. Все це-мишача метушня. Поки першопричина пече тебе зсередини, всі твої придбання буде засмоктувати чорна діра в твоїх грудях.
Я не колупаю дитячі травми, Не з'ясовую, які стосунки були у тебе з батьком і хто тріснув тебе дитячої лопаткою по голові, коли тобі було 3 рочки. Я бачу безглуздість цього, тому що знаю: якщо першопричина всього не прибрана, ти обов'язково повернешся з новим запитом і придумаєш собі нову травму.
Нормотипічному психологу вигідна тривала терапія. мені - ні. Я відразу показую, в чому справа і зазвичай людині стає дуже боляче. Тому що він бачить, що він намагався закрити весь цей час. Створюючи сім'ї, народжуючи дітей, змінюючи, випинаючи своє его, пригнічуючи інших і нав'язуючи їм почуття провини, купуючи, заробляючи, відкладаючи на старість.
людина, яка прибрала зі свого життя першопричину своїх страдашек , перестає бути споживачем. Перестає тягнути з інших увагу, повагу, гроші, визнання, любов. Усередині нього починає бити невичерпне джерело радості і захопленості своїм життям.
Йому, в хорошому сенсі, стає наплювати на те, що ще недавно займало всі його думки. Він впускає в своє існування життя. Нарешті.
Я не знаю, що ще можу додати до сказаного.
Хіба що попросити: Почуй мене, будь ласка!
Почуй і перестань шукати щось зовні.
Завари ароматний чай і візьми якусь солодку смакоту. Загорнись у що-небудь тепле, м'яке і затишне, сядь біля вікна.
і слухай... слухавши... слухавши...
- перекладай почуте на своє життя.
- припиняй тікати від себе.
- прибирай першопричину зі свого життя і сміття чужих установок зі своєї голови.
- і починай вже жити!
https://privatelink.de/?https://vk.com/evaricchi?w=wall21371523_19527