Що нового?

Придбаний PH-Pro авторський курс професійної обробки в Adobe Photoshop CC (Максим Густарєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Пора обробляти як PRO! Радий представити тобі повноцінний курс для просунутих користувачів. Без зайвої води, тільки найголовніше! Алгоритми, екшени, лайфхаки.

Курс складається з блоку ємних відео-уроків, кожен на унікальну тему. Являє собою послідовний алгоритм обробки від проявлення RAW до публікації фото в VK.

PH-PRO
Авторський курс професійної обробки в Adobe Photoshop CC
даний курс повноцінний, саме так я обробляю свої кадри. Але є ще безліч корисної інформації, яку мені хочеться розповісти вам.

Пора обробляти як PRO! Радий представити тобі повноцінний курс для просунутих користувачів. Без зайвої води, тільки найголовніше! Алгоритми, екшени, лайфхаки.

Курс складається з блоку ємних відео-уроків, кожен на унікальну тему. Являє собою послідовний алгоритм обробки від проявлення RAW до публікації фото в VK.

1. Конвертація RAW в JPG
Все про модуль CameraRAW. Організація технічно правильного підходу до роботи з модулем. У найпершому уроці розберемо як проявляти RAW використовуючи універсальний модуль CameraRAW, що має аналогічне ядро обробки з Adobe Lightroom. Поговоримо про баланс білого, динамічному діапазоні, контрастах, точки чорного і білого. Поділюся своїми універсальними "розсувками" для створення натуральних, чистих кольорів фотографії, і багатьом іншим.
2. Кадрування, пропорції, пластика
Модифікація і деформація фотографії під пропорції 16: 9 без втрати корисної площі кадру. Хитрощі роботи з модулем Liquify (пластика). Робота з фігурою моделі.
3. Частотне розкладання
Улюблений метод ретуші полягає в розкладанні фотографії в дві частоти. Він максимально функціональний і швидкий. За допомогою нього ви можете провести hi-end журнальну ретуш за 10 хвилин, а також видалити з кадру складні фізичні об'єкти.
4. Методи посилення обсягу
На цьому уроці я покажу 5 методів підвищення візуального обсягу в кадрі. Від простих, до складних операцій з колірними каналами.
5. LAB колірний простір
Методи схлопування колірних варіацій через операції з цветоразностнимі каналами простору Lab. Надання фото гармонійних кольорів за кілька секунд.
6. Екшени
Робота з екшенами. Я зібрав тільки найнеобхідніше, без абсолютно не потрібних екшенів. Ти будеш користуватися кожним. Від прискореного частотного розкладання, до автоматизації Lab деформацій.
Крім основних уроків програми я додав В курс кілька screencast відео загальною тривалістю в кілька годин.

І як бонус ти знайдеш всередині курсу ще два відео-уроки, зі склеювання панорами з 3х вертикальних кадрів + урок з обробки портрета в неоновому світлі.

Продажник
https://privatelink.de/?https://gustarev.com

Угорі