кращі відеоуроки від кращих авторів журналу PhotoCASA. 10 найактуальніших тим від 10 кращих авторів журналу. Найбільший проект журналу за всі 10 років!
- відеоурок 1. "Професійна якість з побутовим світлом"
- як без професійного студійного світла робити якісні фотографії навіть на аматорську камеру?
- Як використовувати побутові лампочки і світильники в своїх роботах?
- Як знімати в низькому ключі без шуму і мастил?
- Як однією лампочкою управляти всім іншим світлом?
Автор уроку-Андрій Васильєв: 14 років у фотографії, 5 років у викладанні, лауреат міжнародних конкурсів, автор виставок і публікацій по всьому світу.
- відеоурок 2. "Як вийти на ринок фотографії"
- Як вийти на ринок фотографії
- З чого почати і як знайти своїх перших клієнтів.
- Важливі аспекти для комерційного фотографа.
- відеоурок 3. "Як заробити фотографу в іншій країні"
- Релокація фотографа в сучасних умовах
- Переїзд в інше місто, країну.
- Напрацювання клієнтської бази в новому місці від А до Я
Посол Sony Alpha, фотограф більше 20 років, викладач майже 15 років. Засновник власної онлайн-фотошколи, понад 2000 учнів по всьому світу. Переможець і призер міжнародних фотоконкурсів: Best International Child & amp; Family Photographers і Best wedding photographers Weddisson Award, Internetional Society of Portrait And Wedding Photographers, Fearless Photographers, MyWed Awards.
Учасник виставок в Санкт-Петербурзі, Празі, Римі, Пекіні...
- відеоурок 4. "Гармонія кольорів у фотографії"
- Від чого залежить гармонія кольору?
- Як підготуватися до зйомки, щоб отримати максимально гармонійний результат
- Практикум зі зміни кольору предметів
- Наводимо відтінки і кольори предметів до балансу для кращого сприйняття фотографії
- відеоурок 5. "Голлівуд на журнальному столі"
- спробуємо різні світлові сценарії
- відпрацюємо різні варіанти впливу на глядача
- освоїмо основні ефекти на зйомці і в обробці
Автор уроку-Сергій Паришков: більше 11 років в арт-фотографії, автор безлічі публікацій в західних (Австрія, Швеція, Китай, США) і вітчизняних каталогах, виданнях, статтях і ЗМІ. Переможець і фіналіст в номінаціях "Портрет", "концептуальна фотографія", "постановочна фотографія" на конкурсах Trierenberg Super Circuit, 35photo, World waterday та інших.
- відеоурок 6. "Обробка пейзажної фотографії з квадрокопера"
- первинна обробка в Adobe Lightroom і експорт файлів
- усереднення шумів в програмі Adobe Photoshop
- робота з яскравістю, корекція кольору, підвищення різкості
Автор уроку-Дмитро Купрацевич: професійний Пейзажний і travel-фотограф, організатор фототурів, переможець конкурсів "дика природа Росії", 35 Awards - 100 BEST Photos, премії "Моя планета", Фіналіст конкурсів Російського Географічного товариства "найкрасивіша Країна", автор публікацій в журналах National Geographic, GEO, Aeroflot, автор курсу з пейзажної фотографії та двох відеокурсів по зйомці і обробці пейзажу.
- відеоурок 7. "Роль підсвічування в нічній фотографії"
Як то кажуть: "адже, якщо зірки запалюють - значить - це кому-небудь потрібно?". А потрібно це нам, фотографам! Після цього уроку ви заново відкриєте красу нічного неба і зможете відобразити все найкраще на вашу камеру.
Автор уроку-Костянтин Шамін: професійний пейзажний фотограф, амбасадор, організатор різних фототурів, Travel-фотограф.
- відеоурок 8. "Корекція кольорів фотографій в Adobe Lightroom"
Автор уроку-Олександр Курінний: портретний фотограф з Ярославля, переможець і призер міжнародних фотоконкурсів: переможець WPE awards 2022," Merit Medal "HIPA 2022 III кращий фотограф року в жанрі" Жіночий портрет "35awards 2021, багаторазовий переможець конкурсів FIAP і PSA," Honorable mention "IPA," Remarkableartwork " sipa.
- відеоурок 9. "Обробка JPG інструментами Adobe Photoshop"
- легка ретуш портрета
- надання обсягу
- пластика
- виділення об'єкта в один клік
- робота з фоном (надання колірного контрасту)
- контраст на всьому зображенні
- використання плагіна для поліпшення зображення
- збереження для WEB
- відеоурок 10. "Кольорові фільтри у фотографії"
У фотографії мені хочеться передати своє бачення світу, яскравого і прекрасного. І знімки мені подобаються яскраві і запам'ятовуються. Ну і звичайно ж, художник всередині мене вимагає постійного пошуку нових кольорів і відтінків. І в цьому мені допомагає така проста річ, як кольорові фільтри. Про них і піде мова в моєму уроці.
Автор уроку-Анна Парфьонова: знімає більше 14 років, архітектор за освітою, але своєю професією вибрала фотографію.
"Я завжди захоплювалася мистецтвом, живописом, скульптурою і всіляким рукоділлям. І фотографія дає можливість втілювати мої задумки в життя. Адже для мене це не тільки знімальний процес, але, найчастіше, і створення самого образу, від одягу і аксесуарів до декорацій. По життю я відкрита і емоційна людина. Швидко загоряюся на будь-яку творчість. Але так само швидко і згасаю, якщо мені щось набридне. Тому я постійно шукаю нові ідеї і можливості їх реалізовувати, експериментую і прагну урізноманітнити свої зйомки".
https://privatelink.de/?https://planeta.ru/campaigns/tenphotocasa