Що нового?

Придбаний [Photocasa] 10 років PhotoCASA. 10 відеоуроків (Анна Мельникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

кращі відеоуроки від кращих авторів журналу PhotoCASA. 10 найактуальніших тим від 10 кращих авторів журналу. Найбільший проект журналу за всі 10 років!
  • відеоурок 1. "Професійна якість з побутовим світлом"
  • як без професійного студійного світла робити якісні фотографії навіть на аматорську камеру?
  • Як використовувати побутові лампочки і світильники в своїх роботах?
  • Як знімати в низькому ключі без шуму і мастил?
  • Як однією лампочкою управляти всім іншим світлом?
Ви впевнені, що без дорогого професійного обладнання вам нічого не "світить"? Спробую переконати вас на цьому уроці. Давайте ж поговоримо про те, як робити просто і круто!
Автор уроку-Андрій Васильєв: 14 років у фотографії, 5 років у викладанні, лауреат міжнародних конкурсів, автор виставок і публікацій по всьому світу.
  • відеоурок 2. "Як вийти на ринок фотографії"
Фоторинок-що це і за якими правилами там грають? У цьому уроці я поетапно розповім про вихід на ринок фотографії і правильному позиціонуванні себе. Ви дізнаєтеся, як знайти своїх перших клієнтів і не загубитися серед інших "братів по перу". Комерційний фотограф-це свого роду звання, де за кожним дорогим знімком стоїть серйозна стратегія.
  • Як вийти на ринок фотографії
  • З чого почати і як знайти своїх перших клієнтів.
  • Важливі аспекти для комерційного фотографа.
Автор уроку-Світлана Бєляєва: більше 10 років на ринку фотографії, основний напрямок - комерційні ЧБ портрети. "Останні 3 роки я щільно займаюся розборами фотографічного шляху. Розбір - це особиста сесія, суміш психології, коучингу та наставництва. Це допомагає фотографам визначитися з цілями, побачити помилки, опрацювати страхи і вибудувати шлях подальших дій".
  • відеоурок 3. "Як заробити фотографу в іншій країні"
Ізраїль, Рим, Париж? Фотограф може працювати з будь-якої точки світу і скрізь бути однаково затребуваним. У цьому уроці розбираємося: як зрозуміти куди краще переїжджати і правильно підготуватися до релокації. Ви дізнаєтеся, як за короткий час знайти і вступити в фотосообщества, пофотографувати своїх перших моделей і поступово вийти на постійний клієнтський потік. І взагалі, нові країни-це здорово! Нічого не боїмося і вчимося адаптуватися разом!
  • Релокація фотографа в сучасних умовах
  • Переїзд в інше місто, країну.
  • Напрацювання клієнтської бази в новому місці від А до Я
Автор уроку-Тетяна Малишева: професійний фотограф, релокувалася в 2018 році, знімала в 30 країнах.
Посол Sony Alpha, фотограф більше 20 років, викладач майже 15 років. Засновник власної онлайн-фотошколи, понад 2000 учнів по всьому світу. Переможець і призер міжнародних фотоконкурсів: Best International Child & amp; Family Photographers і Best wedding photographers Weddisson Award, Internetional Society of Portrait And Wedding Photographers, Fearless Photographers, MyWed Awards.
Учасник виставок в Санкт-Петербурзі, Празі, Римі, Пекіні...
  • відеоурок 4. "Гармонія кольорів у фотографії"
колір-фактура тонка, і найменший відтінок може залучити або відштовхнути глядача. Адже людина не може зрозуміти або пояснити колір, він його тільки відчуває. У цьому уроці навчаємо фотографів азам роботи з кольором, розповідаємо, як робити знімки тягнуть, а колірну гамму чистою.
  • Від чого залежить гармонія кольору?
  • Як підготуватися до зйомки, щоб отримати максимально гармонійний результат
  • Практикум зі зміни кольору предметів
  • Наводимо відтінки і кольори предметів до балансу для кращого сприйняття фотографії
Автор уроку-Анна Мельникова: більше 10 років знімає людей в Росії, Європі та Азії. Понад 6 років навчає художній зйомці та обробці фотографій. Автор онлайн курсів і відеоуроків для фотографів. 160 тисяч підписників в Instagram. Переможець і лауреат різних фотоконкурсів.
  • відеоурок 5. "Голлівуд на журнальному столі"
повний практичний гайд по створенню арт-фотографії в домашніх умовах. У цьому відеоуроці ви навчитеся знімати кінематографічні кадри за допомогою компактних макетів. І дізнаєтеся, що одна і та ж сцена може бути одночасно смішною і моторошною. Все залежить тільки від фотографа! На прикладі настільної сцени-макета ми:
  • спробуємо різні світлові сценарії
  • відпрацюємо різні варіанти впливу на глядача
  • освоїмо основні ефекти на зйомці і в обробці
Я поділюся своїм досвідом в рідкісному жанрі арт-фотографії, розповім про історію та перспективи, а також про вибір обладнання для подібних зйомок
Автор уроку-Сергій Паришков: більше 11 років в арт-фотографії, автор безлічі публікацій в західних (Австрія, Швеція, Китай, США) і вітчизняних каталогах, виданнях, статтях і ЗМІ. Переможець і фіналіст в номінаціях "Портрет", "концептуальна фотографія", "постановочна фотографія" на конкурсах Trierenberg Super Circuit, 35photo, World waterday та інших.
  • відеоурок 6. "Обробка пейзажної фотографії з квадрокопера"
поглянути на світ з висоти пташиного польоту-рідкісна можливість. Але з квадрокоптером можливо все! У цьому уроці повністю розбираємо процес обробки пейзажної фотографії, зробленої з дрона. Вся робота буде розділена на кілька етапів:
  • первинна обробка в Adobe Lightroom і експорт файлів
  • усереднення шумів в програмі Adobe Photoshop
  • робота з яскравістю, корекція кольору, підвищення різкості
Ви дізнаєтеся, як створювати чарівні пейзажі і повністю розберете процес обробки з досвідченим наставником.
Автор уроку-Дмитро Купрацевич: професійний Пейзажний і travel-фотограф, організатор фототурів, переможець конкурсів "дика природа Росії", 35 Awards - 100 BEST Photos, премії "Моя планета", Фіналіст конкурсів Російського Географічного товариства "найкрасивіша Країна", автор публікацій в журналах National Geographic, GEO, Aeroflot, автор курсу з пейзажної фотографії та двох відеокурсів по зйомці і обробці пейзажу.
  • відеоурок 7. "Роль підсвічування в нічній фотографії"
Проблема будь - якої фотографії-відсутність світла і обсягу. А в нічній фотографії це все посилюється в рази! Тому важливо розуміти навіщо, як і що підсвічувати в темряві. Вчимося знімати вночі і дізнаємося про основні прийоми цього виду зйомки.
Як то кажуть: "адже, якщо зірки запалюють - значить - це кому-небудь потрібно?". А потрібно це нам, фотографам! Після цього уроку ви заново відкриєте красу нічного неба і зможете відобразити все найкраще на вашу камеру.
Автор уроку-Костянтин Шамін: професійний пейзажний фотограф, амбасадор, організатор різних фототурів, Travel-фотограф.
  • відеоурок 8. "Корекція кольорів фотографій в Adobe Lightroom"
годинами сидите за обробкою, і все одно не отримуєте потрібного результату? Тоді цей урок для вас! Всі тонкощі базової корекції кольору в Adobe Lightroom. Підготовка фото для подальшої обробки в Adobe Photoshop. І унікальний спосіб швидкої обробки знімків в режимі обмеженого часу! Я навчу вас отримувати готовий результат вже в Lightroom, який просто рятує при великому обсязі робіт або стрімкому наближенні дедлайну.
Автор уроку-Олександр Курінний: портретний фотограф з Ярославля, переможець і призер міжнародних фотоконкурсів: переможець WPE awards 2022," Merit Medal "HIPA 2022 III кращий фотограф року в жанрі" Жіночий портрет "35awards 2021, багаторазовий переможець конкурсів FIAP і PSA," Honorable mention "IPA," Remarkableartwork " sipa.
  • відеоурок 9. "Обробка JPG інструментами Adobe Photoshop"
багато хто думає, що JPG-вирок. І кольору там не витягнути, і зі світлом не пограєш...виявляється, це не так! Головне-знати потрібний інструментарій. У цьому уроці розповідаємо, як повністю розкрити JPG в Photoshop:
  • легка ретуш портрета
  • надання обсягу
  • пластика
  • виділення об'єкта в один клік
  • робота з фоном (надання колірного контрасту)
  • контраст на всьому зображенні
  • використання плагіна для поліпшення зображення
  • збереження для WEB
Автор уроку-ігор Подолян: більше 12 років у фотографії, дитячий і сімейний фотограф, автор і організатор майстер-класів більш ніж в 30 містах Росії, ближнього і далекого зарубіжжя, експерт на форумах і фотофестивалях, автор і викладач курсу "Швидкий старт" в рамках своєї онлайн-фотошколи, спікер авторського майстер-класу: "Формули природного і додаткового світла: спалах, ліхтарик і led – панель", автор проекту "Magic Movie-ожилі миті"
  • відеоурок 10. "Кольорові фільтри у фотографії"
у цьому уроці ми дізнаємося 10 цікавих фішок при роботі з кольоровими фільтрами, які допоможуть зробити ваші знімки ще крутіше!
У фотографії мені хочеться передати своє бачення світу, яскравого і прекрасного. І знімки мені подобаються яскраві і запам'ятовуються. Ну і звичайно ж, художник всередині мене вимагає постійного пошуку нових кольорів і відтінків. І в цьому мені допомагає така проста річ, як кольорові фільтри. Про них і піде мова в моєму уроці.
Автор уроку-Анна Парфьонова: знімає більше 14 років, архітектор за освітою, але своєю професією вибрала фотографію.
"Я завжди захоплювалася мистецтвом, живописом, скульптурою і всіляким рукоділлям. І фотографія дає можливість втілювати мої задумки в життя. Адже для мене це не тільки знімальний процес, але, найчастіше, і створення самого образу, від одягу і аксесуарів до декорацій. По життю я відкрита і емоційна людина. Швидко загоряюся на будь-яку творчість. Але так само швидко і згасаю, якщо мені щось набридне. Тому я постійно шукаю нові ідеї і можливості їх реалізовувати, експериментую і прагну урізноманітнити свої зйомки".

https://privatelink.de/?https://planeta.ru/campaigns/tenphotocasa

Угорі