Що нового?

Набір учасників [Photoshop Secrets] візуальна Ретуш фотографій. Тариф Повний (Максим Басманов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 705 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

зміст курсу

УРОК 1
Робота з кольором при ретуші. Теорія
Вступний урок. У ньому ми розберемо що таке колір в ретуші фотографій. Як правильно вибирати пару при корекції кольору. Які кольори краще поєднуються і чому їх потрібно використовувати.

УРОК 2
Послідовна обробка. План
У будь-якій роботі особливо в ретуші потрібно розуміти який у вас буде план по обробці фотографії. Не важливо портрет у вас або репортажна зйомка. Як його скласти я розповім в даному відео.

УРОК 3
Виправлення недоліків шкіри
Якщо ви часто зустрічаєтеся з проблемною шкірою при ретуші фотографій то даний урок дасть вам всі потрібні знання, що вам потрібні для виправлення недоліків засобами фотошоп.

УРОК 4
Світлотіньовий малюнок. Як виправити?
Ретушеру часто доводиться правити світлотіньовий малюнок на фотографії. Змінити джерело світла або ж поміняти його напрямок все це просто якщо знати як це зробити. Хочете дізнатися як? даний урок все розставить по поличках.

УРОК 5
Неправильний відтінок шкіри. Як змінити?
Хочете дізнатися як правильно міняти відтінки шкіри на фотографії в фотошоп, то даний урок для вас просто необхідний. Ми розглянемо кілька технік і кожен зможе підібрати для себе саме те що йому потрібно.

УРОК 6
Пластика об'єктів на фотографії
Пластика один з найкорисніших інструментів в фотошоп і як ним користуватися повинен знати кожен ретушер. Ми розглянемо кілька прикладів правильної пластики портретів і загальних фотографій.

УРОК 7
Ретуш волосся. Вирішення проблем.
Ретуш волосся це найцікавіший і в той же момент найскладніший процес в ретуші так як всі хочуть навчитися вирізати волосся і правильно "розчісувати" їх в фотошоп. Все це проблеми ми розберемо в даному уроці.

УРОК 8
Ретуш фону. Як виправити?
Якщо ви часто працюєте зі студійними фотографіями то швидше за все не раз стикалися з проблемою фону, який то брудний то весь пом'ятий або є складки. Як виправити фон а іноді і замінити вам покаже даний урок.

УРОК 9
Обробка одягу. Як це зробити?
Ретуш це не тільки портрети і прищі, а так само одяг ретуш якої так само забирає багато сил і часу. В даному відео я покажу вам техніки які дозволяють зробити одяг ідеальною на фотографії.

УРОК 10
Збереження фото для соц. мереж
Заключним відео даного курсу я вирішив посвітити Фотографії для соціальних мереж. Ми розглянемо кілька рішень і я розповім кілька лайфхак як зробити все правильно.

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://retouch-photo.ru/i/disk303/

Угорі