Що нового?

Придбаний Підкорення вершин стрункості (Наталія Гнезділова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 56 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 8.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Дайте мені 60 днів і я допоможу вам...

• стати стрункішою мінімум на 5 кг самим здоровим і природним способом, без форсування і насильства над собою.
  • Перевести нову харчову поведінку в автоматичний режим — вам не доведеться постійно тримати себе в їжакових рукавицях, щоб не зірватися. Нова харчова поведінка стане вашою природною частиною, ви навіть не будете його помічати.
  • освоїти навички інтуїтивного харчування — ви будете їсти рівно стільки, скільки потрібно організму для виконання своїх функцій.
  • прибрати приховані психологічні причини, які, обходячи свідомість, буквально "змушували" вас заїдати стрес
  • і найголовніше — я за руку поведу вас до заповітної стрункості і покажу, що треба зробити, щоб утримати вагу назавжди!
запрошую вас на двомісячний тренінг-марафон "підкорення вершин стрункості"
марафон — унікальний у своєму роді захід. Його унікальність в тому, що ми не форсуємо схуднення всіма правдами і неправдами, як це роблять багато.
Замість цього ми використовуємо "техніку равлики" - йдемо до мети невеликими кроками, які в результаті призводять до колосальних змін.
Так правильніше і здоровіше.

На марафоні ви будете стройнеть легко і з задоволенням:

• ви будете їсти смачну їжу і в достатніх кількостях — без почуття провини
  • ви будете харчуватися звичним для вас чином — глобально нічого міняти не доведеться.
  • ви навчитеся насичуватися меншою кількістю їжі — ви просто фізично не зможете їсти багато.
  • Я не буду вас змушувати робити аеробні тренування
  • Вам не буде потрібно багато грошей, щоб почати нове життя — життя стрункої людини (ви вкладетеся в звичний бюджет)
  • ви не тільки скинете вагу, але і станете спокійніше, підуть образи, страхи. Ви змінити всередині, і це відразу відбитися на зовнішньому вигляді.
  • ви нарешті вирветеся з порочного кола, коли сідаєте на дієту, а потім зриваєтеся... тимчасово худнете-і знову набираєте вагу.
  • ви перестанете боятися ваг вранці.
  • ви будете контролювати свою вагу і буквально своїми руками створите своє нове тіло.
... і найголовніше... ви зможете утримати вагу назавжди, тому що це найбільш природний для вашого організму спосіб скинути вагу.

В результаті ...
Як тільки ви закріпите нову харчову поведінку, вам не треба буде більше докладати величезних зусиль, щоб продовжувати скидати вагу — досить буде підтримувати результати.

• ви комплексно опрацюєте причини зайвої ваги: не тільки з позиції психології, але і з позиції харчування, і з емоційної сфери.
  • ви розірвете емоційний зв'язок з їжею — їжа стане просто їжею, вона не буде виконувати ніякі інші функції
  • ви дізнаєтеся багато нового про схуднення. Не набір банальностей, а реально цікаву інформацію, яку можна застосувати на практиці.
  • всі заняття тренінгу і зворотний зв'язок по ним — це, фактично, консультація з професійним психологом, яким я і є. Ми розберемо саме вашу ситуацію, саме ваші причини зайвої ваги. З однією лише різницею-консультація у психолога коштує в кілька разів дорожче.
  • Ви отримуєте рідкісну можливість вирішити проблему раз і назавжди!

https://privatelink.de/?http://magia-stroinosti.ru/marafon/

Угорі