народження великої Антиматриці
У 2016 році я виклав відео про "П+Б" на своєму каналі. Мені почали писати маркетологи і дякувати за корисну інформацію. Пізніше я дізнався, що деякі роблять 80 000 — 150 000 руб. по цій моделі. Прикольно!
У 2017 році мене запросили в закритий скайп-чат для інтернет-маркетологів, де я провів розширений майстер-клас по "П+б". Несподівано для мене, він підірвав учасникам мозок. Деякі стали пробувати працювати за партнерською моделлю. Задавали питання, питали поради.
Я довго сумнівався, робити це чи ні, тому що не був впевнений, що можу дати результат учасникам. Але саме життя підштовхувало. Я запропонував створити закриту групу ВК, з повноцінним навчанням і підтримкою.
Половина чату відразу оплатили участь. Навчання почалося. Поступово підпільники почали отримувати результати у вигляді:
Заробітку на партнерстві;
Звільнення часу в поточному бізнесі;
Збільшення доходу в поточному бізнесі;
Набуття тусовки однодумців, якої багатьом так не вистачало
Хоча це не зовсім навчання. АМ-скоріше заряджена тусовка колег, які прагнуть до однієї мети.
Формат пройшов обкатку і показав свою ефективність, тому я вирішив відкрити можливість всім бажаючим потрапити в Ам.
У 2016 році я виклав відео про "П+Б" на своєму каналі. Мені почали писати маркетологи і дякувати за корисну інформацію. Пізніше я дізнався, що деякі роблять 80 000 — 150 000 руб. по цій моделі. Прикольно!
У 2017 році мене запросили в закритий скайп-чат для інтернет-маркетологів, де я провів розширений майстер-клас по "П+б". Несподівано для мене, він підірвав учасникам мозок. Деякі стали пробувати працювати за партнерською моделлю. Задавали питання, питали поради.
Я довго сумнівався, робити це чи ні, тому що не був впевнений, що можу дати результат учасникам. Але саме життя підштовхувало. Я запропонував створити закриту групу ВК, з повноцінним навчанням і підтримкою.
Половина чату відразу оплатили участь. Навчання почалося. Поступово підпільники почали отримувати результати у вигляді:
Заробітку на партнерстві;
Звільнення часу в поточному бізнесі;
Збільшення доходу в поточному бізнесі;
Набуття тусовки однодумців, якої багатьом так не вистачало
Хоча це не зовсім навчання. АМ-скоріше заряджена тусовка колег, які прагнуть до однієї мети.
Формат пройшов обкатку і показав свою ефективність, тому я вирішив відкрити можливість всім бажаючим потрапити в Ам.
#1. Роблення. Проблема більшості підприємців не в тому, що вони не знають що робити. А в тому, що вони знають, але не роблять. Ключове завдання АМ-робити і впроваджувати.
У закритій групі ВК ти ставиш мету (наприклад, машину), прописуєш завдання для її досягнення. І кожен день (крім вихідних) пишеш звіти про свої дії.
- це підвищує твою ефективність в 2-3 рази.
- допомагає не страждати фігнею, а займатися справою, тому що "перед пацанами соромно".
- прокачує навик здійснювати регулярні дії для досягнення цілей, який залишиться з тобою на все життя.
- міні-групи. Учасники поділені на бойові п'ятірки. Раз в тиждень п'ятірка телефонує по скайпу (в Москві організовуються живі зустрічі) і проводить детальний розбір кожного учасника: що зроблено за тиждень, результати, проблеми, питання. Халтурити складно.
- щотижневі вебінари. Щотижня я проводжу вебінари з розборами звітів і відповідями на питання. Це допомагає перестати займатися херней і прокачати той самий навик манімейкінгових (точних) дій, про який ти стільки разів чув.
- закритий чат ВК, де ти можеш задавати питання і оперативно отримувати відповіді від мене та інших підпільників. Чат АМ-це концентрація досвіду і мега-прикладної інформації по "П+Б", яку ти не знайдеш більше ніде.
1 300 000 руб./міс. Багато підприємців і маркетологів скаржаться, що їм не вистачає тусовки з рідними душами зі спільними цілями і цінностями. Ось вона.
- мотивація. Коли хтось вже зробив 100 до на партнерстві, а ти ні, це підстьобує до активних дій.
- підтримка. Зворотній зв'язок в чаті і на вебінарах.
- а ще у нас є живі тусовки:
Яндекс.Директ;
Google Adwords;
Таргетована реклама Facebook, ВК, MyTarger;
Просування на Авито;
SEO;
Просування в Instagram;
Просування на YouTube;
Створення сайтів і лендінгів;
Створення лендінгів на PlatformaLP і Tilda;
Створення квізів;
Налаштування CRM та наскрізної аналітики;
Копірайтинг;
Інвестування.
Періодично вони проводять вебінари за своїми компетенціями і палять секретні фішки. Будь-якому ти можеш задати питання і отримати відповідь. Загалом, тусовка вогонь.
#4. Вичерпна інформація по "П + Б". У майстер-класі "Антиматриця для маркетолога" (див.вище) я дав лише 3% інформації, яка є в закритій групі. Ось що ти дізнаєшся:
- Як знаходити "правильних" клієнтів?
- Як вибирати правильні ніші для партнерства? Те, на чому наколюється 80% маркетологів, які намагаються працювати за партнерською моделлю.
- - чорний список ніш для партнерства.
- ефективний лендінг, який відсіває 80% халявщиків і невідповідних клієнтів:
- Особливості та нюанси налаштування реклами на свої послуги
- Альтернативні та безкоштовні методи залучення клієнтів
- Як визначати, чи підходить та чи інша ніша для партнерства?
- Як розрахувати потенційний прибуток з проекту?
- Важливі нюанси.
- як вести переговори з потенційним клієнтом?
- з мінімальними витратами сил і часу;
- Як бути в позиції зверху або нарівні;
- Скрипт переговорів;
- Відповіді на типові питання і заперечення.
- Як контролювати клієнтів і відлежувати продажу?
- як виключити обман з боку клієнта;
- Затвердження, правки, доопрацювання;
- Покроковий план запуску проекту;
- Ефективний брифінг;
- Важливе правило, яке може заощадити багато часу і сил;
- У чиїй власності повинні знаходитися сайти, домени,рекламний кампанії?
- Чи повинен клієнт мати доступ до рекламних кампаній?
- Звітність та оплата;
- Як виключити більшість проблем і труднощів у процесі роботи ще до укладення договору;
- Регламент співпраці;
- Важливі фішки і принципи роботи з клієнтом, щоб співпраця тривала роками;
- Як робити так, щоб клієнти не хотіли йти?
- ефективне делегування, звільнення часу в поточному бізнесі:
- Інструкції та чек-листи;
- Пошук і робота з виконавцями.
- точні (манімейкінгові) дії
- як вибирати 1 дію з 100, яке принесе результат?
- Звіти та зворотній зв'язок.
- [Перлина АМ] грошове мислення. Як перестати мислити як нищеброд і почати заробляти?
Особиста ефективність маркетолога;
Планування для маркетолога;
Людина легкість vs людина напряг. Для тих, у кого все в житті йде важко, через біль і страждання. І як від цього позбутися.
Енергія та мотивація.
#6. Шаблони, скрипти:
Шаблон договору на П + Б;
Скрипт переговорів з потенційним клієнтом;
Регламент співпраці з партнером;
Чек-лист за визначенням відповідного клієнта;
Бриф опитування клієнта про продукт, компанію, нішу.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@prealex-antimatrica