Що нового?

Придбаний Підпільний рух "Аніматриця для Маркетолога" (Олексій Антипов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 112.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

народження великої Антиматриці
У 2016 році я виклав відео про "П+Б" на своєму каналі. Мені почали писати маркетологи і дякувати за корисну інформацію. Пізніше я дізнався, що деякі роблять 80 000 — 150 000 руб. по цій моделі. Прикольно!

У 2017 році мене запросили в закритий скайп-чат для інтернет-маркетологів, де я провів розширений майстер-клас по "П+б". Несподівано для мене, він підірвав учасникам мозок. Деякі стали пробувати працювати за партнерською моделлю. Задавали питання, питали поради.

Я довго сумнівався, робити це чи ні, тому що не був впевнений, що можу дати результат учасникам. Але саме життя підштовхувало. Я запропонував створити закриту групу ВК, з повноцінним навчанням і підтримкою.

Половина чату відразу оплатили участь. Навчання почалося. Поступово підпільники почали отримувати результати у вигляді:

Заробітку на партнерстві;
Звільнення часу в поточному бізнесі;

Збільшення доходу в поточному бізнесі;
Набуття тусовки однодумців, якої багатьом так не вистачало

Хоча це не зовсім навчання. АМ-скоріше заряджена тусовка колег, які прагнуть до однієї мети.

Формат пройшов обкатку і показав свою ефективність, тому я вирішив відкрити можливість всім бажаючим потрапити в Ам.
підпільний рух "Антиматриця для маркетолога". Що це?
#1. Роблення. Проблема більшості підприємців не в тому, що вони не знають що робити. А в тому, що вони знають, але не роблять. Ключове завдання АМ-робити і впроваджувати.
У закритій групі ВК ти ставиш мету (наприклад, машину), прописуєш завдання для її досягнення. І кожен день (крім вихідних) пишеш звіти про свої дії.
  • це підвищує твою ефективність в 2-3 рази.
  • допомагає не страждати фігнею, а займатися справою, тому що "перед пацанами соромно".
  • прокачує навик здійснювати регулярні дії для досягнення цілей, який залишиться з тобою на все життя.
#2. Зворотній зв'язок і підтримка. Бездумні дії дають слабкі результати. Тому кожен учасник отримує зворотний зв'язок від мене та інших підпільників:
  • міні-групи. Учасники поділені на бойові п'ятірки. Раз в тиждень п'ятірка телефонує по скайпу (в Москві організовуються живі зустрічі) і проводить детальний розбір кожного учасника: що зроблено за тиждень, результати, проблеми, питання. Халтурити складно.
  • щотижневі вебінари. Щотижня я проводжу вебінари з розборами звітів і відповідями на питання. Це допомагає перестати займатися херней і прокачати той самий навик манімейкінгових (точних) дій, про який ти стільки разів чув.
  • закритий чат ВК, де ти можеш задавати питання і оперативно отримувати відповіді від мене та інших підпільників. Чат АМ-це концентрація досвіду і мега-прикладної інформації по "П+Б", яку ти не знайдеш більше ніде.
#3. Та сама тусовка, яку ти шукав. Дохід учасників від 50 000 до
1 300 000 руб./міс. Багато підприємців і маркетологів скаржаться, що їм не вистачає тусовки з рідними душами зі спільними цілями і цінностями. Ось вона.
  • мотивація. Коли хтось вже зробив 100 до на партнерстві, а ти ні, це підстьобує до активних дій.
  • підтримка. Зворотній зв'язок в чаті і на вебінарах.
  • а ще у нас є живі тусовки:
в АМ зібралися професіонали в областях:
Яндекс.Директ;
Google Adwords;
Таргетована реклама Facebook, ВК, MyTarger;
Просування на Авито;
SEO;
Просування в Instagram;
Просування на YouTube;
Створення сайтів і лендінгів;
Створення лендінгів на PlatformaLP і Tilda;
Створення квізів;
Налаштування CRM та наскрізної аналітики;
Копірайтинг;
Інвестування.
Періодично вони проводять вебінари за своїми компетенціями і палять секретні фішки. Будь-якому ти можеш задати питання і отримати відповідь. Загалом, тусовка вогонь.

#4. Вичерпна інформація по "П + Б". У майстер-класі "Антиматриця для маркетолога" (див.вище) я дав лише 3% інформації, яка є в закритій групі. Ось що ти дізнаєшся:
  • Як знаходити "правильних" клієнтів?
  • Як вибирати правильні ніші для партнерства? Те, на чому наколюється 80% маркетологів, які намагаються працювати за партнерською моделлю.
  • - чорний список ніш для партнерства.
  • ефективний лендінг, який відсіває 80% халявщиків і невідповідних клієнтів:
  • Особливості та нюанси налаштування реклами на свої послуги
  • Альтернативні та безкоштовні методи залучення клієнтів
  • Як визначати, чи підходить та чи інша ніша для партнерства?
  • Як розрахувати потенційний прибуток з проекту?
  • Важливі нюанси.
  • як вести переговори з потенційним клієнтом?
  • з мінімальними витратами сил і часу;
  • Як бути в позиції зверху або нарівні;
  • Скрипт переговорів;
  • Відповіді на типові питання і заперечення.
  • Як контролювати клієнтів і відлежувати продажу?
  • як виключити обман з боку клієнта;
  • Затвердження, правки, доопрацювання;
Запуск та ведення проекту:
  • Покроковий план запуску проекту;
  • Ефективний брифінг;
  • Важливе правило, яке може заощадити багато часу і сил;
  • У чиїй власності повинні знаходитися сайти, домени,рекламний кампанії?
  • Чи повинен клієнт мати доступ до рекламних кампаній?
  • Звітність та оплата;
  • Як виключити більшість проблем і труднощів у процесі роботи ще до укладення договору;
  • Регламент співпраці;
  • Важливі фішки і принципи роботи з клієнтом, щоб співпраця тривала роками;
  • Як робити так, щоб клієнти не хотіли йти?
#5. Розвиток ключових навичок для партнерського бізнесу. Схеми та інструменти не працюють без стратегії та правильного мислення. На будь-якому тренінгу всім дають однакову інформацію, але результату домагаються одиниці. Якщо Річарду Бренсону або Олегу Тинькову за 5 хвилин розповісти модель П+б, вони зроблять на ній перший мільйон вже через 3 тижні, тому що у них є ефективне мислення. Його ми і будемо розвивати.
  • ефективне делегування, звільнення часу в поточному бізнесі:
  • Інструкції та чек-листи;
  • Пошук і робота з виконавцями.
  • точні (манімейкінгові) дії
  • як вибирати 1 дію з 100, яке принесе результат?
  • Звіти та зворотній зв'язок.
  • [Перлина АМ] грошове мислення. Як перестати мислити як нищеброд і почати заробляти?
Постановка і досягнення цілей;
Особиста ефективність маркетолога;
Планування для маркетолога;
Людина легкість vs людина напряг. Для тих, у кого все в житті йде важко, через біль і страждання. І як від цього позбутися.
Енергія та мотивація.

#6. Шаблони, скрипти:

Шаблон договору на П + Б;
Скрипт переговорів з потенційним клієнтом;
Регламент співпраці з партнером;
Чек-лист за визначенням відповідного клієнта;
Бриф опитування клієнта про продукт, компанію, нішу.

https://privatelink.de/?https://vk.com/@prealex-antimatrica

Угорі