для тих, хто ще на початку шляху
Кому потрібні системні знання і підтримка матусі, щоб здоров'я малюка налагодилося, а запор, висип і роздутий животик більше не турбували.
Для тих, кому не вистачає підтримки
Для тих малишаріков, яким потрібно більше зусиль для успіху, не вистачає підтримки і уваги. Не все виходить і потрібно більше часу.
Для тих, кому потрібно зрозуміти-чи ваш Це шлях
Чи готові ви міняти харчування дитини або будете дотримуватися медикаментозного лікування. Коли є сумніви і невпевненість, чат "Малишарікі"- це прекрасна можливість отримати відповіді і визначитися.
Для тих, хто знаходиться у мене на супроводі після консультації
Їм дуже корисно перебувати в чаті, щоб спілкуватися з такими ж матусями, чиї дітки також на супроводі.
Для тих, хто поки не готовий купувати дорогу консультацію
Якщо ви не готові до індивідуальної роботи, але все одно дуже хочете допомогти своєму малюку, то ЧАТ - прекрасна можливість розібратися і почати діяти.
Кому потрібні системні знання і підтримка матусі, щоб здоров'я малюка налагодилося, а запор, висип і роздутий животик більше не турбували.
Для тих, кому не вистачає підтримки
Для тих малишаріков, яким потрібно більше зусиль для успіху, не вистачає підтримки і уваги. Не все виходить і потрібно більше часу.
Для тих, кому потрібно зрозуміти-чи ваш Це шлях
Чи готові ви міняти харчування дитини або будете дотримуватися медикаментозного лікування. Коли є сумніви і невпевненість, чат "Малишарікі"- це прекрасна можливість отримати відповіді і визначитися.
Для тих, хто знаходиться у мене на супроводі після консультації
Їм дуже корисно перебувати в чаті, щоб спілкуватися з такими ж матусями, чиї дітки також на супроводі.
Для тих, хто поки не готовий купувати дорогу консультацію
Якщо ви не готові до індивідуальної роботи, але все одно дуже хочете допомогти своєму малюку, то ЧАТ - прекрасна можливість розібратися і почати діяти.
- Контент за 8 місяців роботи чату (марафон по детоксу, 4R, прямі ефіри, подкасти, рецепти, лекції, відповіді на питання, прямі ефіри)
- Тематичний прямий ефір"жиророзчинні вітаміни A, D, E, K - кому і в яких випадках"
- Тематичний прямий ефір"водорозчинні вітаміни: вітамін З, вітаміни групи в"
- Доступ до курсу" готуємо з доктором Ділярою " + 50 рецептів ПАЛЕО протоколу
- Дублювання корисного контенту з сторіс
- Відповіді на питання раз на тиждень
- 1 розбір малишарика
- Підтримка куратора і мого амбасадора Ніни
- Контент за 8 місяців роботи чату (марафон по детоксу, 4R, прямі ефіри, подкасти, рецепти, лекції, відповіді на питання, прямі ефіри)
- Тематичний прямий ефір"жиророзчинні вітаміни A, D, E, K - кому і в яких випадках"
- Тематичний прямий ефір"водорозчинні вітаміни: вітамін З, вітаміни групи в"
- Доступ до курсу" готуємо з доктором Ділярою " + 50 рецептів ПАЛЕО протоколу
- Дублювання корисного контенту з сторіс
- Відповіді на питання раз на тиждень
- 1 розбір малишарика
- Підтримка куратора і мого амбасадора Ніни
https://privatelink.de/?https://dr-dilyara.ru/chat