Додавання всіх цифр дати народження народжує один з найголовніших показників, це – Число життєвого шляху або підсумкову цифру.
⠀
Підсумкова цифра показує те, для чого ми прийшли в цей світ, і яке основне "завдання" отримали.
⠀
Саме в підсумковій цифрі закладені всіма улюблений "код популярності" і "рівень розвитку душі", про який всі чули, але не завжди розуміють, що з цим робити.
⠀
Часто буває так, що людина спочатку згортає не туди, і потрапляє в так звану "КАПСУЛУ". Де жоден "код популярності" реалізуватися не може.
⠀
Перебуваючи в" капсулі " людина перестає чути бажання своєї душі. Він не розуміє куди йому йти і що робити.
⠀
Він може багато знати і навіть багато мати, але не мати найголовнішого – себе.
⠀
Життя в" капсулі " нагадує день бабака, і як правило не найгірший день.
⠀
Тут може бути і реалізація, і вдома, і гроші, і відносини, але це все як правило не приносить задоволення. У капсулі немає розвитку душі.
⠀
І кожна цифра завалюється в цю капсулу по-своєму.
⠀
Як?
⠀
Саме про це ми поговоримо на курсі "підсумкова цифра або як вийти з "капсули"
4 уроки по дві години, на яких ви:
Це мій авторський курс, в якому я об'єднала свої знання і досвід тисяч консультацій!
⠀
І у мене є бажання поділитися цими напрацюваннями з вами, тому що я знаю, як змінюється життя людей після зустрічі з моєю школою.
⠀
Для кого цей курс?
⠀
Для всіх, хто готовий розвиватися, дізнаватися щось нове і самовдосконалюватися. Навіть ті, хто далекий від нумерології, дізнається про себе багато нового!
⠀
Свідомість одного, змінює свідомість п'ятдесяти. І починати завжди потрібно з себе!
4 уроки по 2 години, 2 рази на тиждень (понеділок і п'ятниця)
⠀
Підсумкова цифра показує те, для чого ми прийшли в цей світ, і яке основне "завдання" отримали.
⠀
Саме в підсумковій цифрі закладені всіма улюблений "код популярності" і "рівень розвитку душі", про який всі чули, але не завжди розуміють, що з цим робити.
⠀
Часто буває так, що людина спочатку згортає не туди, і потрапляє в так звану "КАПСУЛУ". Де жоден "код популярності" реалізуватися не може.
⠀
Перебуваючи в" капсулі " людина перестає чути бажання своєї душі. Він не розуміє куди йому йти і що робити.
⠀
Він може багато знати і навіть багато мати, але не мати найголовнішого – себе.
⠀
Життя в" капсулі " нагадує день бабака, і як правило не найгірший день.
⠀
Тут може бути і реалізація, і вдома, і гроші, і відносини, але це все як правило не приносить задоволення. У капсулі немає розвитку душі.
⠀
І кожна цифра завалюється в цю капсулу по-своєму.
⠀
Як?
⠀
Саме про це ми поговоримо на курсі "підсумкова цифра або як вийти з "капсули"
4 уроки по дві години, на яких ви:
- продіагностуєте себе
- навчіться прораховувати близьких
- дізнаєтеся, що заважає вийти на"свій шлях"
- зрозумієте, чому не працюють "коди популярності"
- вибудуєте подальший вектор розвитку.
Це мій авторський курс, в якому я об'єднала свої знання і досвід тисяч консультацій!
⠀
І у мене є бажання поділитися цими напрацюваннями з вами, тому що я знаю, як змінюється життя людей після зустрічі з моєю школою.
⠀
Для кого цей курс?
⠀
Для всіх, хто готовий розвиватися, дізнаватися щось нове і самовдосконалюватися. Навіть ті, хто далекий від нумерології, дізнається про себе багато нового!
⠀
Свідомість одного, змінює свідомість п'ятдесяти. І починати завжди потрібно з себе!
4 уроки по 2 години, 2 рази на тиждень (понеділок і п'ятниця)
https://privatelink.de/?https://numerolog88.com/?page_id=6876