Близько 20 років тому я став майстром спорту. Після завершення професійної спортивної кар'єри пропрацював майже 10 років фітнес-тренером, дійшовши до позиції директора фітнес-клубів (N-ERGO і Мультиспорт). З 2008 року я співпрацюю з фітнес-центрами і тренерами як незалежний консультант у сфері підвищення доходів і продажів. За ці роки я бачив сотні прикладів успішної кар'єри і тисячі невдалих. І ті й інші схожі між собою. А це означає, що є два типи стратегій: одна веде на вершину, до високого доходу і визнання і друга ... Я сподіваюся, ви вже зробили вибір, яка більше підходить для вас.
Для кого курс?
Але є ще як мінімум одна важлива причина створення цього курсу: за майже 20 років роботи я отримав неоціненний досвід, яким можу і хочу поділитися з вами.
Що зміниться після курсу?
Для кого курс?
- тих, хто вибрав першу стратегію
- фітнес-тренерів
- менеджери та будь-які співробітники фітнес-клубів, які впливають на продажі персонального тренінгу
Але є ще як мінімум одна важлива причина створення цього курсу: за майже 20 років роботи я отримав неоціненний досвід, яким можу і хочу поділитися з вами.
Що зміниться після курсу?
- Ви отримаєте уявлення про систему і структуру продажів
- Уникніть найпоширеніших помилок фітнес-тренерів
- Підвищіть продажі за рахунок корекції своєї стратегії