Що нового?

Придбаний Підвищення доходу фітнес-тренерів (Дмитро Шептухов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Близько 20 років тому я став майстром спорту. Після завершення професійної спортивної кар'єри пропрацював майже 10 років фітнес-тренером, дійшовши до позиції директора фітнес-клубів (N-ERGO і Мультиспорт). З 2008 року я співпрацюю з фітнес-центрами і тренерами як незалежний консультант у сфері підвищення доходів і продажів. За ці роки я бачив сотні прикладів успішної кар'єри і тисячі невдалих. І ті й інші схожі між собою. А це означає, що є два типи стратегій: одна веде на вершину, до високого доходу і визнання і друга ... Я сподіваюся, ви вже зробили вибір, яка більше підходить для вас.

Для кого курс?
  • тих, хто вибрав першу стратегію
  • фітнес-тренерів
  • менеджери та будь-які співробітники фітнес-клубів, які впливають на продажі персонального тренінгу
я створив цей курс тому, що хочу вберегти фітнес-тренерів від типових помилок, які драматично знижують їх дохід. І надати просту і зрозумілу інструкцію, яка при бажанні і ентузіазмі ваш дохід подвоїть.
Але є ще як мінімум одна важлива причина створення цього курсу: за майже 20 років роботи я отримав неоціненний досвід, яким можу і хочу поділитися з вами.

Що зміниться після курсу?
  1. Ви отримаєте уявлення про систему і структуру продажів
  2. Уникніть найпоширеніших помилок фітнес-тренерів
  3. Підвищіть продажі за рахунок корекції своєї стратегії
мій експертний прогноз, що ви окупите участь в курсі за рахунок нових клієнтів в найближчу 1-2 тижні! Іноді ви робите начебто все правильно, але не вистачає невеликої корекції, щоб здійснити прорив. Цей курс допоможе вам вийти на новий рівень.

Угорі