Що нового?

Придбаний [Pilates flow] Пілатес просунутого рівня (Світлана Грін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 715 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 93 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У лютому на Балі ми знімали новий курс, якого так не вистачало в нашій студії.

Не вистачало тим, хто займається з нами не перший рік (а таких учнів за 6 років набралося кілька тисяч ) і не вистачало мені самій, тому що я люблю тренування погарячіше. Так, щоб півгодини позаймався і пропрацював все тіло одночасно.

Як же я рада, що тепер лінійка класичних пілатес курсів в Pilates Flow повністю готова: від Базового до просунутого.

І останній допоможе розкрити переваги пілатесу по максимуму з найдинамічнішими і ефективними вправами!

Що вас чекає на курсі:

30-ти хвилинні комплекси просунутого рівня для всього тіла;
Хореографічні переходи між вправами і динамічний рух в потоці;
Підтримка, мотивація і щоденний зворотний зв'язок від команди тренерів-експертів Pilates Flow;
Можливість відстежувати прогрес по тижнях, а також бачити актуальне завдання на сьогодні;
14 Відео з додатковим розбором найскладніших вправ з курсу.
Пройшовши курс, ви точно помітите, що тіло набуло красивий, витончений рельєф, силу і тонус, а рухи стали граціозними і пластичними.

Чудові балійські пейзажі + позитивна Світлана в кадрі = це те, що щодня буде мотивувати вас включати відео і виточувати зі свого тіла досконалість!

- Старт курсу 15 червня.

Тривалість 1 місяць.
Доступ відкривається на 45 днів.
https://pilates-flow.ru/shop/kursy/pilates-prodvinutogo-urovnya-predprodazha?utm_source=telegram&utm_medium=post&utm_campaign=prm-pilates-prodvinutogo-urovnya&utm_term=anons-30-06-2023

Угорі