Що нового?

Придбаний Пілатес трансформація. У ритмі великого міста (Світлана Грін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 589 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У ритмі великого міста так складно знаходити час на себе ...
Відстані, робота, сім'я.. Завжди здається, що ще трохи і настане зручний час, щоб зайнятися собою, але воно не настає.

Що сказати.. Не потрібно чекати слушної нагоди, потрібно вчитися діяти і отримувати результат, незалежно від обставин!

Друзі, з величезною радістю представляю вам нову версію курсу " Пілатес трансформація. У ритмі великого міста "

Саме з першої версії курсу велика кількість учнів прийшла в Pilates Flow і залишилася з нами.

Чому?
Тому що трансформація-це потужний, але при цьому м'який поштовх до того, щоб раз і назавжди змінити спосіб свого життя і мислення!

Вже через 3 тижні:
✔ ви побачите зміни в тілі: м'язи будуть підтягуватися, живіт ставати більш плоским, стегна пружними, а рухи пластичними;
✔ ви зрозумієте, як без дієт і поневірянь зробити своє харчування більш здоровим і смачним;
✔ пілатес заняття стануть вашим приємним щоденним ритуалом.

На курсі вас чекають:

⚡ 8 динамічних відеоуроків, які ми знімали з видом на місто;
⚡ 21 відео-майстер клас з інформацією про те, як гарантовано прийти до досягнення своїх цілей і залишатися в потоці руху завжди;

⚡ Робочий зошит для нотаток;
⚡ 4 варіанти раціонів на три тижні курсу від нутриціолога:
загальний раціон, пескетаріанський, ово-лакто-вегетаріанський і пісний.

⚡ Щоденна підтримка від мене особисто і від команди професійних тренерів.

Виконувати завдання можна в будь-який час дня. Для участі потрібен тільки килимок. Тривалість тренувань по 20 хвилин.

Як виглядає курс зсередини, показую в каруселі.

До речі, саме на цьому курсі, я розкриваю історію своїх злетів і падінь, хоча зазвичай цим не ділюся взагалі.

Але в цей раз я вирішила, що професійний підхід + трохи особистого = ще більший ефект, тому що ви зрозумієте, що ті труднощі, які заважають вам досягати цілей, є не тільки у вас.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CUHaqKltaIa/?utm_medium=copy_link

Угорі