Що нового?

Придбаний Пілот серіалу - Як робити, для кого і чому саме зараз (Лілія Кім, Єгор Анашкін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому саме пілот серіалу, чому саме зараз. Як розумно скористатися унікальним моментом "війни на вибування" всіх з усіма – тв-каналів зі стримплатформами, національних стримплатформ з глобальними, глобальних один з одним. У 2021 році контент російською мовою в Росії одночасно починають виробляти так само Нетфлікс і Еппл плюс. Все це – плюс пандемія, що заморозила американське виробництво на невизначений термін - створило на російськомовному ринку абсолютно унікальний момент, коли в обойму людей, що займаються створенням національного преміального контенту, який може працювати і глобально-дійсно може потрапити будь-яка людина з вулиці. Ось конкретно зараз-це правда-правда, насправді так. Чим завгодно клянусь. Причому відсутність досвіду роботи в колишній системі-буде скоріше плюсом.
Я рада, що Storytellers за ці роки органічно виріс в добре зарекомендувала себе лабораторію виробництва контенту, куди топ-професіонали індустрії стали не просто заглядати з питанням " є че?"- а робити спеціальні сеанси навігації для наших учасників, щоб вони самі та їх куратори могли оптимізувати зусилля, щоб отримати максимум результату. Книгу або сценарій, в яких відразу зацікавлене якесь видавництво або продакшен. Навігацію що зараз відбувається насправді, що і як робити, навіщо і для кого з епіцентру подій проведуть люди, які зазвичай ніяких навігацій для початківців не роблять, а працюють тільки з уже най-най відбулися.
Єгор Анашкін – один з найбільш затребуваних режисерів-постановників преміального контенту, що знімає "не виймаючи" скільки я його знаю - тобто більше 10 років. Режисер-це людина, яка повинна розбиратися у всьому. І драматургії, і продюсуванні, і виробництві. Тільки великий карантин і довга історія особистих відносин зі мною - можуть вивести таку людину розповісти як все насправді влаштовано на вебінар, повірте.
"Гроші" наш спільний проект. "Кривава бариня", "Зулейха відкриває очі" та ін.раніше за нього постійно билися перший і другий канали, а тепер і всі платформи теж.

Катя Яроцька – провідний development продюсер і постійний представник "Газпром-медіа" в Лос-Анджелесі, працює з Paramount, Universal, Legendary.
Катя дуже-дуже щедро погодилася дати навігацію авторам, що ж насправді потрібно робити, щоб "зробити серіал для нетфлікса" - сеанс зв'язку з реальним світом + Дорожня карта.
Я розповім докладніше про критерії якості, жанрах і як всього цього домогтися.
Єгор Анашкін – один з найбільш затребуваних режисерів-постановників преміального контенту, що знімає "не виймаючи" скільки я його знаю - тобто більше 10 років. Режисер-це людина, яка повинна розбиратися у всьому. І драматургії, і продюсуванні, і виробництві. Тільки великий карантин і довга історія особистих відносин зі мною - можуть вивести таку людину розповісти як все насправді влаштовано на вебінар, повірте.
"Гроші" наш спільний проект. "Кривава бариня", "Зулейха відкриває очі" та ін.раніше за нього постійно билися перший і другий канали, а тепер і всі платформи теж.

Катя Яроцька – провідний development продюсер і постійний представник "Газпром-медіа" в Лос-Анджелесі, працює з Paramount, Universal, Legendary.
Катя дуже-дуже щедро погодилася дати навігацію авторам, що ж насправді потрібно робити, щоб "зробити серіал для нетфлікса" - сеанс зв'язку з реальним світом + Дорожня карта.
Я розповім докладніше про критерії якості, жанрах і як всього цього домогтися.
https://privatelink.de/?https://get.storytellers.online/web_pilot

Угорі