Минуло півтора року з моменту виходу в світ першої частини авторського матеріалу По анонімності і безпеки від пірата. Було успішно продано кілька сотень копій матеріалу, який досі гуляє по мережі. Кілька тисяч завантажень, сотні позитивних відгуків і прохань випустити продовження. Позитивний відгук дав мені сильну мотивацію створити своє агентство (Pirate Agency) і випустити продовження матеріалу.
За півтора року багато чого змінилося. Контроль над людьми в Інтернеті став ще сильніше, системи безпеки багатьох сервісів покращилися, а люди, які займаються пошуком інших людей стали розумнішими. Всім щасливим власникам першої частини матеріалу пощастило і тепер вони знають багато. Настав час розширити свої знання презентувати другу частину авторського матеріалу з безпеки!
Я вивчив ринок "вчителів" на тему безпеки і трохи впав у шок. Є" вчителі", які розкажуть вам про безпеку за 5000, а є і ті, хто продає свої знання за 70000 рублів. Багато хто зрозумів про кого йде мова, але коментувати це я не буду, інформація просто не коштує своїх грошей. Ціна-не показник якості, і я це доведу в черговий раз!
У другу частину матеріалу я вклав практично всі свої знання в багатьох аспектах безпеки, і вийшов по-справжньому крутий матеріал, який буде корисний абсолютно всім, хто сидить в Інтернеті. Починаючи від звичайного рядового користувача, закінчуючи людьми, які роблять серйозні речі і працюють з великими грошима.
В першу чергу була розібрана перша частина і прокоментовані моменти, які вже застаріли + дані поновлення з поясненнями до першої частини. Матеріал був доповнений ексклюзивною інформацією, яка подана простою мовою. Зрозуміє навіть дитина.
Я вирішив об'єднати зусилля разом з експертами різних сфер в одному матеріалі. Моїми співавторами стали дві людини. Перший-Мефодій Келевра, якого багато хто знає з курсів безпеки та пентесту. Другий-фахівець, який ловить таких людей, які займаються нехорошими справами в Інтернеті. Завдяки спільному досвіду, ми випустили крутий продукт, де порушені абсолютно всі теми.
За півтора року багато чого змінилося. Контроль над людьми в Інтернеті став ще сильніше, системи безпеки багатьох сервісів покращилися, а люди, які займаються пошуком інших людей стали розумнішими. Всім щасливим власникам першої частини матеріалу пощастило і тепер вони знають багато. Настав час розширити свої знання презентувати другу частину авторського матеріалу з безпеки!
Я вивчив ринок "вчителів" на тему безпеки і трохи впав у шок. Є" вчителі", які розкажуть вам про безпеку за 5000, а є і ті, хто продає свої знання за 70000 рублів. Багато хто зрозумів про кого йде мова, але коментувати це я не буду, інформація просто не коштує своїх грошей. Ціна-не показник якості, і я це доведу в черговий раз!
У другу частину матеріалу я вклав практично всі свої знання в багатьох аспектах безпеки, і вийшов по-справжньому крутий матеріал, який буде корисний абсолютно всім, хто сидить в Інтернеті. Починаючи від звичайного рядового користувача, закінчуючи людьми, які роблять серйозні речі і працюють з великими грошима.
В першу чергу була розібрана перша частина і прокоментовані моменти, які вже застаріли + дані поновлення з поясненнями до першої частини. Матеріал був доповнений ексклюзивною інформацією, яка подана простою мовою. Зрозуміє навіть дитина.
Я вирішив об'єднати зусилля разом з експертами різних сфер в одному матеріалі. Моїми співавторами стали дві людини. Перший-Мефодій Келевра, якого багато хто знає з курсів безпеки та пентесту. Другий-фахівець, який ловить таких людей, які займаються нехорошими справами в Інтернеті. Завдяки спільному досвіду, ми випустили крутий продукт, де порушені абсолютно всі теми.
від пірата:
- оновлення першої частини матеріалу з поясненнями;
- базова/середня/просунута безпека (залежить від того, чим ви займаєтеся);
- Все про особистість в Інтернеті (оновлена інформація + особистий досвід);
- Все про безпечне налаштування свого робочого місця з усіма подробицями;
- Юридичні моменти;
- Що робити, якщо на вас вийшли;
- корисні контакти (різні сервіси та люди);
- приклади реальних пошуків людей в Інтернеті маючи малу кількість вихідних даних або без них;
- пробивши інформації: як відбувається, як захиститися;
- Пошук людей практично безкоштовно (підійде для тих, хто хоче потренуватися або отримати навик в цій сфері, а також зрозуміти, як захистити себе від такого.
- концепції Безпечного апарату на Android. Огляд пристроїв, прошивок, процесорів. Який девайс вибрати і який підходить;
- Power of Root. Чому смартфон без рут не крутий. Легкі способи розблокування завантажувача, отримання кастомного рекавери і Root;
- початкове налаштування апарату. Вибираємо свіжий ROM націлений на безпеку, шиємо Xposed, модулі для безпеки і підміни даних, ставимо і налаштовуємо софт і ROM;
- Xposed. Міняємо відбитки телефону, відключаємо датчики. Відключаємо аналітику і відстеження;
- шифрування смартфона. Налаштування контейнерів і другого дна для програм;
- робимо Debloat системи. Фризим непотрібні додатки через icebox, прибираємо непотрібні ресивери через My android tools;
- підміняємо геопозицію на потрібну нам;
- для любителів Google і тих хто не може жити без них освоїмо мікро ядро MicroG;
- само собою подбаємо про захист камери, мікрофона, спуфинга ARP і Fake GSM;
- відріжемо рекламу з додатків і браузера;
- подбаємо про безпеку трафіку через Androd Firewall;
- поговоримо про альтернативні магазинахі джерелах APK. Aurora Store, YALP, Pureapk;
- Безпека трафіку. VPN. DNScrypt|DoH;
- поговоримо про месенджери. Які варто використовувати. Які моди бувають;
- Мінімальна захист телефону від виїмки, крадіжки, просто дурня який вирішив зняти дамп телефону або забрутфорсіть пін;
- Ну і звичайно ж список Must Have софта для справжнього параноїка і що б пізнати Power of Root;
- і багато іншого.
- приклади реальних пошуків і затримань (розповімо подробиці, на чому "палилися" люди);
- що ускладнює пошук людини;
- Що робити, якщо за вами прийшли;
- Все про процедуру затримання: як себе вести, що робити далі;
- Як відбувається процес пошуку злочинця;
- захист свого робочого оточення або як ускладнити процедуру "отримання" інформації з ваших пристроїв.
https://privatelink.de/?https://security2.pirate.group/