Як підходити правильно. Як плавно залучати жінок до розмови.
Відкрийте для себе мою магію ...
кодова ФРАЗА
за допомогою якої Ви зможете познайомитися
з будь-якою жінкою в будь-якій ситуації
без незручності ... остраху ... або відмови
ось деякі з секретів, які ви відкриєте для себе, коли отримаєте свою копію "як підходити до дівчат":
- Наша новаторська "кодова фраза" і "Формула Н.Д.З", які завжди дадуть вам привід заговорити з жінкою... навіть якщо ви боїтеся підходити до жінок прямо зараз... і навіть якщо ви, як і більшість хлопців, ніколи не можете придумати, що сказати.
- 10 тонких сигналів, які подають жінки і які говорять вам: "Іди сюди і почни зі мною розмовляти!".
- спритний спосіб "випадково" зав'язати розмову з дівчатами, з якими ви хочете познайомитися... Замаскувати свій підхід і зробити так, щоб розмова виглядала як випадковий збіг.
- як підманити жінку, щоб вона показала, відкрита вона для вашого підходу чи ні. Як змусити її дати вам зелене або червоне світло, щоб ви знали свої шанси на успіх ще до того, як поговорити з нею.
- 5 сигналів, які подають жінки, коли вони вас не цікавлять. І як зрозуміти, коли слід уникати дівчину, яка не готова до розмови.
- як підійти до жінки, не здавшись їй моторошним або дивним... і як поважати її простір, не викликаючи у неї "неприємного почуття", яке так ненавидять жінки.
- 6 геніальних "приводів" для розмови з жінками, які зроблять ваш підхід бажаним і природним. І як ці виправдання створюють основу для розмов, які так подобаються жінкам.
- чому підхід по одному вивіреному кроку за раз незмінно підвищує рівень успіху наших студентів більш ніж на 83% завдяки нашій концепції "Сходи підходу".
- Моя куленепробивна формула для безпроблемного підходу. І чому сексуальне мислення + кодова фраза завжди призводять до успіху.
- мій відомий протокол "Причина підходу" - і як використання цієї тактики змусить жінок радіти розмові з вами.
- Мій лютий, диявольський спосіб змінити ситуацію з дівчиною, яка Вас "відкинула" - зробити так, щоб це виглядало так, ніби ви відкинули її. Хто сказав, що невелика помста-це погано?
- Як "налаштувати взаємодію", щоб перша розмова зав'язалася природно, приховуючи той факт, що ви ретельно до нього готувалися.
- просте запитання, яке потрібно задати собі, щоб знайти ідеальний підхід для конкретної ситуації. І як використовувати рівень її енергії, щоб визначити, яку кодову фразу потрібно скласти перед початком розмови.
- Як перетворити холодний підхід в теплий підхід... а теплий підхід в гарячий підхід.
- Метод "володій своїм тваринним інстинктом" для непохитної впевненості в собі. Цій тактиці мене навчив дико успішний бренд-тренер, який допомагає першокласним музикантам створювати привабливий образ, за яким божеволіють мільйони людей. (Єдине місце, де ви можете знайти цей метод - у цій програмі).
- 3 вправи, які допоможуть вам сформувати "менталітет підходу", заклавши основу для підходів, які вистрілюють без посилення.
- ефективне домашнє завдання, яке ви зможете виконати, не виходячи з дому.
- проста фраза, яка знищить будь-яку виправдання, наприклад: "я можу їй перешкодити" або "у мене немає причин підходити", і як використовувати її, щоб нарешті поговорити з найкрасивішими жінками у Вашому місті.
- Тактика "я хочу". І чому якщо поставити себе в позицію "вибирає", це підвищить ваш тестостерон і зміцнить вашу волю.
- Як миттєво переосмислити і розвинути найважливішу характеристику, якою може володіти чоловік. І чому ця безглуздо проста техніка негайно зміцнить ваш успіх у знайомстві з жінками.
- Я також покажу вам, як ніколи не вичерпати запас слів, включаючи...:
- 4 інтригуючі запитання, які ви можете задати дівчині, щоб вдихнути життя у згасаючу розмову. І чому ці питання самі по собі дадуть вам 5...10...іноді навіть 30 хвилин "теми для розмови".
- найбільші вбивці розмов усіх часів. І як 90% чоловіків роблять цю помилку знову і знову, прирікаючи себе на провал в розмові.
- Як будувати розмови за допомогою концепції "5 W і H". Використовуйте цю золоту комбінацію, і у вас завжди буде матеріал, на який можна спертися.
- техніка "подивися на мене, дурненька", якої мене навчив майстер переговорів, якому довіряли мільйонні угоди. І як використовувати цей прийом на жінці - щоб вона стала податливою в ваших руках.
- Тактика "нитки розмови". І як навмисно імітувати хороші розмови.
- 5 речей, про які ніколи не варто говорити з жінками... і 5 речей, про які варто говорити з жінками завжди. Одна тільки ця концепція підштовхне вас до успіху в першій же бесіді. Насправді, багато моїх студентів кажуть, що ця концепція сама по собі варта всієї програми.
- Як викликати емоції у жінок за допомогою продуманого оповідання, яке призводить до миттєвої привабливості і тривалої інтриги.
- Ось як ви привернете її увагу, щоб отримати її номер телефону!
- 3 кроки для швидкого створення потягу, від якого жінки божеволіють. Коли ви освоїте цю стратегію, жінки будуть реагувати на вас так, як ви завжди хотіли! Або ще краще, жінки підійдуть до вас.
- Метод "Groove Method" мене навчив середньостатистичний хлопець, в якого я закохалася з першого погляду. І як цей хитрий трюк зробить вас найсексуальнішим хлопцем у Клубі.
- мій перевірений на практиці метод налаштування вашого вокального тону до ідеального рівня, який незмінно приваблює жінок. 80% спілкування відбувається за допомогою тону. І коли ви набираєте потрібну частоту, жінки будуть знаходити вас привабливим на 80% частіше!
- Як використовувати "метод посмішки", щоб познайомитися з будь-якою дівчиною. І як перейти від цього до природної розмови, в якій вона намагатиметься завоювати вас.
- Як викликати 4 критичні емоції, які повинна випробувати жінка, перш ніж вона почне відчувати до вас почуття. І чому збудження цих емоцій у правильному порядку змусить її думати про секс ще до того, як вона дізнається ваше ім'я.
https://privatelink.de/?https://winggirlmethod.ru/plan-podhoda/