Що нового?

Набір учасників [PlanetaDiet] 11 програм харчування для зниження ваги

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2023 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Представляємо вам ефективні програми харчування для зниження ваги.
Програми схвалені дієтологами науково-дослідного інституту харчування РАМН. У неї входить 11 різних дієт з меню на кожен день. Вам не потрібно рахувати калорії, за вас це вже зробили наукові співробітники. Ви просто їсте те, що рекомендується в програмі. Програми координально відрізняються за змістом-від плавного зниження ваги до екстрених дієт (зниження ваги до 7 кг за тиждень). Ви можете вибрати будь-яку і слідувати рекомендаціям.
Так само набір включає в себе рецепти: перші страви, Другі страви, салати і десерти. Яскраві, соковиті, барвисті фото рецепти смачних страв для всієї родини. Від простих і нескладних до вишуканих рецептів.
З нашою програмою харчування процес схуднення гарантовано буде легким і приємним!

Що входить в програму харчування?
  1. дієти схвалені Інститутом харчування РАМН. Програми розраховані на 7-14 днів із зазначенням, що і в якій кількості потрібно їсти.
  2. складено меню на кожен день. У різних дієт-своє. Не потрібно рахувати калорії, вести щоденники і ламати голову над тим, що сьогодні є на сніданок, обід або вечерю. За вас це вже зробили досвідчені дієтологи.
  3. прості і смачні рецепти від кулінарів з фотографіями і докладною інструкцією.
  4. статті про трансформацію тіла, повернення шкірі пружності і перетворення тіла.
  5. важливі поради та статті з жиросжиганию
Чи зможу я харчуватися за програмою "Основи здорового способу життя", якщо я вегетаріанець?
Так, ви зможете замінити тваринний білок соєвими продуктами.

Як бути, якщо немає можливості харчуватися так часто як зазначено в програмі?
Ви можете харчуватися зручне Вам кількість разів на день. Наприклад поєднати повний прийом їжі з перекусом.

Чи багато часу потрібно приділяти приготуванню їжі?
В меню розібрані досить прості рецепти, які не зажадають великої кількості часу.

Комплекс дієт точно допоможе мені схуднути?
Так, всі дієти схвалені Інститутом харчування. Вони ефективні і безпечні. З ними ви легко зможете схуднути без шкоди для здоров'я.

Чи можна харчуватися за програмою, якщо у мене є хронічні захворювання?
Можна вживати в їжу дозволені при вашому захворюванні продукти. Рецепти повинні бути скориговані лікарем.

https://privatelink.de/?https://planetadiet.ru/vopros-otvet/

Угорі