ось уже пару років з перемінним успіхом я організовую своє життя в Trello. Тут я маю на увазі не тільки планування і навіть не стільки планування, скільки саме організацію інформації, справ, проектів, рецептів, відгуків про книги і так далі.
.
Але при першому знайомстві програма мені зовсім не зайшла! Я спробувала звалити туди всю інформацію, при тому в одну дошку, зробила всі можливі помилки новачка, і тому ще рік обходила стороною цей сайт.
.
Зараз же я погано уявляю, яка ще програма здатна допомогти мені настільки звільнити свою голову і бути організованою.
.
Для того, щоб допомогти вибудувати вам свою систему, я вирішила зробити вебінар, під час якого буду в режимі реально часу відкривати кожну свою дошку в Trello і показувати, як у мене там все влаштовано!
.
Ось теми, які ми торкнемося:
.
як влаштована програма і як почати в ній працювати
що можна організувати за допомогою неї з прикладами
як планувати в trello
як організувати цілі, мрії та бажання
як створити дошку активних проектів
як зберігати ідеї та задуми
як вести контент-план і стратегію блогу
як створити базу рецептів і планувати меню
як організувати саморозвиток, конспекти та лист "на впровадження"
мої лайфхаки
де шукати ідеї та натхнення
.
Це будуть самі насичені корисною інформацією і натхненням дві години Вашого життя) майже впевнена, що вже на середині вебінару у вас почнуть свербіти руки швидше взятися за програму!
.
Але при першому знайомстві програма мені зовсім не зайшла! Я спробувала звалити туди всю інформацію, при тому в одну дошку, зробила всі можливі помилки новачка, і тому ще рік обходила стороною цей сайт.
.
Зараз же я погано уявляю, яка ще програма здатна допомогти мені настільки звільнити свою голову і бути організованою.
.
Для того, щоб допомогти вибудувати вам свою систему, я вирішила зробити вебінар, під час якого буду в режимі реально часу відкривати кожну свою дошку в Trello і показувати, як у мене там все влаштовано!
.
Ось теми, які ми торкнемося:
.

.
Це будуть самі насичені корисною інформацією і натхненням дві години Вашого життя) майже впевнена, що вже на середині вебінару у вас почнуть свербіти руки швидше взятися за програму!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BqxJIwaAMEO/