Що нового?

Набір учасників Планувальний інтенсив. Тариф Light без чату для спілкування (Ольга Бондар)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2484 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 143.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторський 4-х тижневий інтенсив в телеграмі з розробки планувань.
1 тема
Обміри
Підготовка плану до обмірів, що з собою брати, покрокова стратегія обмірів, чек-лист, обміри приміщень складної конфігурації. Завантажити приклад мого обмірного плану і чек-листа вимірів, щоб нічого не упустити.
2 тема
Законодавство
Можна і не можна при переплануванні, посилання на ДБН, відповідальність за незаконне перепланування, шпаргалка-вичавка.
3 тема
Ергономіка
Мої лайфхаки з вивчення ергономіки, посилання на книги і гайд з ергономіки для скачування.
4 тема
Анкета для замовника та організація роботи над послугою розробки планування
Що повинно бути в анкеті, мої лайфхаки, моя анкета для скачування, як презентувати послугу в соц. мережах, що входить і не входить в послугу планування, робота з запереченнями, розрив співпраці, ціноутворення, мій договір для скачування.
5 тема
Зонування
Стратегія з 3х кроків, за допомогою якої я роблю планування. Опис плюс приклади на різних плануваннях.
6 тема
Готові рішення для типової однокімнатної квартири
Показую і розповідаю на прикладі шести різних квартир зі стандартною конфігурацією - велика кімната, маленька кухня. Як зробити спальню і кухню-вітальні при таких вихідних даних.
7 тема
Типові помилки при розробці планування
Опис і наочні приклади, на чому помилялася сама. Схеми і опис.
8 тема
Складні планування і складні рішення
Показую алгоритми на своїх конкретних прикладах складних завдань.
9 тема
Принципи роботи над плануванням
Мої принципи роботи, креслення для скачування.
10 тема
Психологія роботи з замовником
Моє ставлення до спільної роботи, побудова спілкування, помилки в комунікації, як вирішувала.
Бонуси
Сюрпризи та подарунки
Сюрприз-сюрприз
https://privatelink.de/?http://olgabondar-courses.net/

Угорі