Чому мені можна довіряти?
Даний пакет підійде для початківців і дівчат з досвідом занять від 0 до року
Потужні тренування з акцентом на саму проблемну зону будь - якої дівчини-живіт. У пакеті 10 Експрес-тренувань, які допоможуть прибрати "фартух", підтягнути животик (в тому числі після пологів), зробити його плоским і підтягнутим. Можна робити як з фітнес-гумками, так і без.
У подарунок-чек-лист, в якому зібрана вся найважливіша інформація по харчуванню і тренувань для красивого животика!
Пакет включає:
- Я в спорті вже більше 10 років.
- сертифікований тренер, учасниця змагань з фітнес-бікіні, постійно навчаюся і розвиваюся. Пройшла навчання в коледжі фітнесу та бодібілдингу імені Бена Вейдера, в Асоціації професіоналів фітнесу (FPA). Знаю, як побудувати тіло вдома і в залі.
- я сама нескінченно худла і товстіла, сиділа на дієтах, морила себе голодом, зривалася. Ненавиділа своє відображення в дзеркалі, була вічно незадоволена собою. Пам'ятаю, як побачила свої фотографії з відпустки і була в шоці: я не впізнала себе на них.
- я позбавлю вас від харчової залежності, розповім:
- Як їсти все (навіть вкусняшки) і при цьому залишатися у формі і худнути
- як тренуватися вдома всього по 30 хвилин в день і отримати гарний рельєф і промальовування м'язів.
Даний пакет підійде для початківців і дівчат з досвідом занять від 0 до року
Потужні тренування з акцентом на саму проблемну зону будь - якої дівчини-живіт. У пакеті 10 Експрес-тренувань, які допоможуть прибрати "фартух", підтягнути животик (в тому числі після пологів), зробити його плоским і підтягнутим. Можна робити як з фітнес-гумками, так і без.
У подарунок-чек-лист, в якому зібрана вся найважливіша інформація по харчуванню і тренувань для красивого животика!
Пакет включає:
- Плоский живіт
- рельєфний прес
- прес для ледачих
- Удар по жиру на животі
- шість кубиків
- забійна тренування на прес за 5 хвилин
- Плоский животик за 5 хвилин
- рельєфний прес 2
- Експрес тренування на прес
- Прес за 5 хвилин
https://privatelink.de/?https://kssorok.com/hworkout