Покрокова система тренувань для тих, хто зіткнувся з ПРОБЛЕМАМИ:
- качаєте прес, а живіт не йде
- ви відчуваєте себе як на 5-му місяці вагітності після прийому їжі
- Ви знаєте, що у вас діастаз і/або пупкова грижа
І не важливо, народжували ви і скільки пройшло після ваших пологів: 2 тижні або 10 років.
Не завжди ПРИЧИНА в їжі
ВИ МАЄТЕ ПОВНЕ ПРАВО НА ЗМІНИ В ТІЛІ!
Їжа-це наш ресурс, за їжею потрібно і важливо стежити. Але не завжди "корінь" проблем в ній.
Справа не завжди в М'ЯЗАХ Преса
Справа не завжди в м'язах Преса
ЯК ВИ МОЖЕТЕ СОБІ ДОПОМОГТИ?
Ви вже готові змінюватися? Подумайте, що ви можете зробити, щоб повернутися до бажаної форми?
ЧОМУ МИ ОБ'ЄДНАЛИСЯ?
ОЛЬГА БАЙКІНА
"Суспільство вважає, що прийти у форму після пологів легко. Можливо, це так в перший раз. Після других пологів я не могла прибрати живіт 2 роки.
МАРГАРИТА ШАТИЛОВА
У своїй роботі я часто стикаюся з дівчатами, які через незнання нашкодили собі: відразу після пологів почали качати прес, присідати, робити планку.
Я спортсмен, кандидат у майстри спорту з лижних гонок, скелелаз, любитель бігу 2 довгих роки качала прес і задавалася питанням: "чому не йде живіт?".
Тоді я дізналася про діастазі, занурилася в тему жіночого тіла, стала фахівцем в питанні фітнесу після пологів, але в той же час усвідомила всю глибину проблем, з якими стикаються мами.
Якої шкоди вони собі можуть завдати звичайної планкою. Тому вважаю, що теми діастазу, тазового дна, опущення повинен контролювати лікар.
Програма курсу:
Тренування
- 6 тижнів тренуємося по 20 хвилин в день
- всі уроки в запису: ви тренуєтеся коли Вам зручно
- відео розбір найчастіших помилок до кожного тренування
- Шпаргалки з докладним описом техніки вправ в pdf-форматі
- Зарядка, кардіо-тренування, розтяжка
- спеціальна лайт-тренування для тих, хто недавно народив
- Робота з поставою і правила як контролювати діастаз в повсякденному житті
- План дій як закріпити і поліпшити результат
- чому дієта на приведе вас до результату?
- Уроки лікаря дієтолога, ендокринолога "здорова тарілка" і "усвідомлене харчування"
- просте і зрозуміле планування здорового, збалансованого раціону
- Конструктор сніданків/обідів і вечерь
https://privatelink.de/?https://olgabaykina.ru/pj-3