Що нового?

Придбаний Побудова свого прибуткового бізнесу за 4 тижні на продажу товарів з Китаю (Василь Ногінов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 104
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Дозвольте розповісти вам свою історію в двох словах... Мене звуть Василь Ногінов, і кілька років тому сталося дещо неймовірне, що повністю змінило моє життя... Я працював звичайним інженером-електриком. І в той же час я вирішив спробувати зайнятися бізнесом. А саме почав продавати жуйку " Love is..."при цьому... Для того, щоб влаштуватися інженером-електриком я закінчив спеціальну освіту. Навчання тривало 4 роки. Для отримання зарплати я працював цілий місяць, 5 днів на тиждень, по 8 годин на день. За роботу електриком я отримував зарплату 25 тисяч рублів за цілий місяць! У мене не було ніякого спеціальної освіти по старту своєї справи багато речей за мене робили інші люди: Менеджер приймав дзвінки, а кур'єр - розвозив замовлення а тут всього за 32 дні (в період між святами 14 лютого і 8 березня) я заробив 152 тисячі рублів чистими! Мій прибуток перевищив зарплату за основним місцем роботи більш, ніж в 6 разів!

Угорі