як пов'язані ворожіння на Таро і магія?
Ворожіння-це аналіз ситуації, а магія - це спосіб трансформації цієї ситуації.
Ворожіння розглядає всі події як вже відбулися, не важливо, чи стосується це минулого або майбутнього.
Магія-навпаки, сприймає все як майбутнє, і, тому, його можна змінити, трансформувати в більш бажаний варіант.
Але інструменти, якими ми користуємося і для прочитання минулого і для прочитання майбутнього - це в загальному-то одні і ті ж інструменти - це карти Таро.
І кожна карта, по-перше, сама по собі є магічною технікою, магічним інструментом, а по-друге, дає ключ до розуміння різних магічних процесів.
Я запрошую вас на магічний курс початкового рівня -
Побутова магія (2 версія).
Це вступна ступінь, яка не вимагає ніяких попередніх знань про магію, так як я все даю на курсі. А якщо ви вже вивчали Таро для ворожіння за моїми методиками - вам буде легше і засвоєння піде швидше.
Я проводжу цей курс вже вдруге і це буде значно перероблена і посилена версія. Половина з того, що буде на побутової Магії 2 - абсолютно новий матеріал.
Ворожіння-це аналіз ситуації, а магія - це спосіб трансформації цієї ситуації.
Ворожіння розглядає всі події як вже відбулися, не важливо, чи стосується це минулого або майбутнього.
Магія-навпаки, сприймає все як майбутнє, і, тому, його можна змінити, трансформувати в більш бажаний варіант.
Але інструменти, якими ми користуємося і для прочитання минулого і для прочитання майбутнього - це в загальному-то одні і ті ж інструменти - це карти Таро.
І кожна карта, по-перше, сама по собі є магічною технікою, магічним інструментом, а по-друге, дає ключ до розуміння різних магічних процесів.
Я запрошую вас на магічний курс початкового рівня -
Побутова магія (2 версія).
Це вступна ступінь, яка не вимагає ніяких попередніх знань про магію, так як я все даю на курсі. А якщо ви вже вивчали Таро для ворожіння за моїми методиками - вам буде легше і засвоєння піде швидше.
Я проводжу цей курс вже вдруге і це буде значно перероблена і посилена версія. Половина з того, що буде на побутової Магії 2 - абсолютно новий матеріал.
що буде на курсі побутової Магії 2
У теоретичній частині курсу ми розглянемо магічні значення Старших Арканов Таро.
Кожна карта Старших Арканов крім чисто ворожильних значень, вказує на певні магічні техніки які ми можемо використовувати для вирішення поставлених завдань.
Крім того, карта Старших Арканов сама по собі теж магічний інструмент.
Будуть згадані деякі значення деяких рун і їх використання в побутовій магії.
Окремо я розповім про техніку безпеки використання магії і гармонійному впливі на всесвіт.
Це запис двох днів практичних занять з першої версії побутової магії. У другій версії цей матеріал онлайн повторюватися не буде, тому учасники версій Стандарт і VIP зможуть отримати його в запису.
Записи по магії стихій
У теоретичній частині курсу ми розглянемо магічні значення Старших Арканов Таро.
Кожна карта Старших Арканов крім чисто ворожильних значень, вказує на певні магічні техніки які ми можемо використовувати для вирішення поставлених завдань.
Крім того, карта Старших Арканов сама по собі теж магічний інструмент.
Будуть згадані деякі значення деяких рун і їх використання в побутовій магії.
Окремо я розповім про техніку безпеки використання магії і гармонійному впливі на всесвіт.
- свічки, джерело вогню (сірники, запальничка) - Магія вогню, магія свічок - звернення до богів, послання вищим силам, очисні властивості вогню, свічка як джерело енергії, свічка як жертвопринесення, ароматична свічка як елемент структуруючий простір.
- Жаровня. Чарівні письмена. Писальні приналежності-олівці, фломастери, ручки - унікальна авторська методика створення магічних сигіл. Реалізація бажань, зміна ситуації, трансформація реальності.
- скарифікатор - деякі прийоми магії крові. Посилення магії, прив'язка магії до конкретної людини або події.
- ніж (серія ножів). Ніж як магічне зброю-відрізання, поділ, проколювання. Ніж для боротьби з негативними силами і явищами, написання магічного послання, створення магічного кола.
- Ключ-потужний магічний інструмент, що сприяє розмиканню дверей між світами. Ключ як магічний артефакт з холодного металу-м'яке руйнування негативних магій.
- дзеркало. Як пастка, як хранитель образу, як вікно в інший світ.
- ароматичні масла і пахощі. Символи стихії Повітря. Інший спосіб трансформації реальності. Запахи як магічні інструменти.
- Ліхтарик як джерело світла. Застосування світла в магії.
- методи створення магічного кола. Сіль, крейда, мотузка, полотно.
- музика в магії.
Це запис двох днів практичних занять з першої версії побутової магії. У другій версії цей матеріал онлайн повторюватися не буде, тому учасники версій Стандарт і VIP зможуть отримати його в запису.
- захист житла.
- захист від привороту.
- захист автомобіля, в дорозі.
- захист від світу мертвих, в т.ч. від духів, від усякого злого духа.
- Здоров'я, діти.
- Фінанси.
- гармонізація відносин
- " в людині все повинно бути прекрасно " - гармонізація людини, приміщення і т. д.
- зняття пристріту і псування.
- вирішення проблем в особистому житті.
- боротьба з барабашками.
- Універсальний охоронний амулет.
- Універсальний талісман.
- Робота з ляльками, фото, візиткою.
- запис уроку" як робити зілля " (2 години)
Записи по магії стихій
https://privatelink.de/?http://www.tarotman.ru/10secrets/wppage/kurs-bytovaya-magia-2/