почни працювати на американському фрілансі без знання англійської та заробляй від 200-300$ в день (Микита Манкевич)
для кого цей курс
Немає професії
Заробляти можна і без навичок. Берете замовлення на 800$ в Америці і знаходите того, хто зробить його за 150$ в Костромі. А 650$ за вирахуванням податків забираєте собі.
Монтажери відео
Монтажери відео заробляють 20-75$ на годину. Новачки з базовими навичками монтажу від 10 до 15$ на годину. Відмінна Професія, щоб заробляти до 600$ за 1 робочий день.
Дизайнери
Базові знання в фотошопі і подібних програмах дозволять заробляти від 10 до 25$ на годину. Просунуті фрілансери заробляють від 35 до 50$ на годину.
Веб розробники
Новачки в цій ніші заробляють 10-20$ в годину (робота типу WordPress). Розробники з досвідом заробляють 30-90$ на годину (frontend, backend, UX/UI)
Програмісти
Одна з найбільш високооплачуваних професій на фрілансі. До 150$ за годину. Я знаю кейс, коли кілька кодерів об'єдналися в агенство і робили більше 40 тис $ в місяць.
Маркетинг
СММ, таргетинг, контекстна реклама - затребувані ніші на зарубіжному фрілансі. Від 10 до 15$ на годину заробляють новачки. Досвідчені від 20 до 70$ на годину.
Копірайтери
Контент райтери і копірайтери ставлять ставки від 5 до 75$ в годину в залежності від досвіду і типу роботи. Тут, звичайно, знання мови майже обов'язково.
HR та рекрутинг
HR фахівці працюють за ставками від 40 до 125$ на годину. Це найбільший нижній поріг заробітку на Upwork.
для кого цей курс
Немає професії
Заробляти можна і без навичок. Берете замовлення на 800$ в Америці і знаходите того, хто зробить його за 150$ в Костромі. А 650$ за вирахуванням податків забираєте собі.
Монтажери відео
Монтажери відео заробляють 20-75$ на годину. Новачки з базовими навичками монтажу від 10 до 15$ на годину. Відмінна Професія, щоб заробляти до 600$ за 1 робочий день.
Дизайнери
Базові знання в фотошопі і подібних програмах дозволять заробляти від 10 до 25$ на годину. Просунуті фрілансери заробляють від 35 до 50$ на годину.
Веб розробники
Новачки в цій ніші заробляють 10-20$ в годину (робота типу WordPress). Розробники з досвідом заробляють 30-90$ на годину (frontend, backend, UX/UI)
Програмісти
Одна з найбільш високооплачуваних професій на фрілансі. До 150$ за годину. Я знаю кейс, коли кілька кодерів об'єдналися в агенство і робили більше 40 тис $ в місяць.
Маркетинг
СММ, таргетинг, контекстна реклама - затребувані ніші на зарубіжному фрілансі. Від 10 до 15$ на годину заробляють новачки. Досвідчені від 20 до 70$ на годину.
Копірайтери
Контент райтери і копірайтери ставлять ставки від 5 до 75$ в годину в залежності від досвіду і типу роботи. Тут, звичайно, знання мови майже обов'язково.
HR та рекрутинг
HR фахівці працюють за ставками від 40 до 125$ на годину. Це найбільший нижній поріг заробітку на Upwork.
Програма курсу
Блок 1
Вступ
Знайомство з Upwork
Як заробляти, якщо нічого не вмієш
Як заробляти своїми руками
Оформляємо профіль
Беремо першого клієнта
- Як я отримав замовлення поза Upwork, розсилаючи e-mail листи (бонус).
Блок 7
Виконуємо замовлення
Виводимо гроші
Стратегія розвитку на Upwork
Блок 1
Вступ
- Що таке Фріланс? Хто такий фрілансер.
- Що таке Фріланс-біржа.
- Російські та американські біржі.
Знайомство з Upwork
- Екскурсія по Upwork.
- Реєструємо аккаунт на Upwork.
- Проходимо верифікацію аккаунта.
- Портрет замовника на Upwork. Хто ці люди і що їм потрібно?
Як заробляти, якщо нічого не вмієш
- Портфоліо. Як зібрати портфоліо, якщо робіт поки немає.
- Де шукати російськомовних фрілансерів для виконання.
- Перепродаж послуг-принцип роботи в перепродажах.
- Постановка завдань і розподіл ризиків при перепродажі послуг.
Як заробляти своїми руками
- Актуальні професії на фрілансі. Кейс.
- Як вибрати професію + тест.
- Вибір вузької спеціалізації всередині професії для збільшення доходу.
Оформляємо профіль
- Грамотно оформляємо профіль.
- Створюємо спеціалізовані (під)профілі.
- Красиво оформляємо портфоліо.
- JSS, Rising Talent & Top Rated
- SEO оптимізація профілю
- Додаткові фішки і лайфхаки з оформлення профілю.
Беремо першого клієнта
- Види контрактів-Hourly & amp;Fix.
- Грамотний пошук вакансії, налаштування фільтрів.
- Критерії хорошого клієнта.
- Вчимося писати продають Cover Letter.
- Отримуємо перше замовлення.
- Як я отримав замовлення поза Upwork, розсилаючи e-mail листи (бонус).
Блок 7
Виконуємо замовлення
- Все про роботу з клієнтами.
- Безпека фрілансера.
- Як робити круто роботу, витрачаючи не так багато часу.
Виводимо гроші
- Легалізація діяльності та податки.
- Як отримати бонус $ 25 ні за що.
- Чому деякі не платять і їм за це нічого не буде.
Стратегія розвитку на Upwork
- Стратегія розвитку з підвищенням ставок.
- Стратегія початкового позиціонування.
- Вчимося писати в ТП Upwork.
https://privatelink.de/?https://usa-freelance.pro/