як ви думаєте, яка найбільша проблема у дорослих людей, які починають вивчати мову?Щоб вам було простіше відповісти на це питання - уявіть собі спортзал. І в нього приходить 40-річний товариш, який останній раз піднімав щось важче пляшки пива більше 20 років тому...
Що з ним буде після звичайної легкої тренування? Наприклад, побігати хвилин 20 на доріжці, порастягіваться, поприсідати кілька підходів зі штангою, трохи підтягувань і віджимань - і для заминки ще хвилин 15 на велотренажері.
Якщо наш герой і зможе дістатися до кінця тренування, то завтра у нього все тіло буде так хворіти, що наступного разу такий "спортсмен" збере себе в спортзал в кращому випадку через рік=))))
Так і з англійською - якщо людину, яка останній раз нову інформацію активно отримував і запам'ятовував в кращому випадку в інституті, та й то в минулому столітті, занурити в інтенсивний навчальний процес - трапиться жахлива інформаційна інтоксикація.
Непідготовленого до інтенсивів учня потім буде довго і болісно нудити від англійської мови...
Тому я так багато проводжу безкоштовні вебінари і викладаю відео на Youtube у відкритий доступ-напевно, з цього почалося і наше з вами знайомство =)
Саме тому я нічого не продаю на своєму основному сайті - для того, щоб почати навчання за моєю методикою, потрібно як мінімум підписатися на розсилку і відвідати хоча б один вебінар. З одного боку, таким чином відсіваються зовсім випадкові люди, з іншого боку - так я поступово допомагаю всім навчитися вчитися=)
І ось місяць тому я запустила ще одну проміжну сходинку для тих, хто хоче вчитися у мене - курс "Подготовішка" за серіалом Undone. У ньому протягом місяця кожен день ми розбирали черговий шматочок серіалу, а я пояснювала всі граматичні конструкції, зустрінуті нами в цьому процесі.
і тепер 3 січня я запущу ще один варіант Подготовішкі - і на цей раз ми не будемо розбирати фільм або серіал, а зосередимося на логіці і принципах англійської мови.
Напевно ви бачили моє відео про торт англійської реальності - і в ньому я розповідала, як і чому англійські часи виглядають в голові англомовних - і чим вони відрізняються від часів в голові нас, російськомовних. Це відео якраз про принципи і логіку - і саме про таких (і багатьох інших) принципах і логіці англійської мови я розповім в новому курсі Подготовішка "окуляри англійської реальності".
https://privatelink.de/?https://school.happyhope.ru/grammar_preparation