"подорож героїні 2020" - це квест моделювання вашої безпрецедентної особистої історії на 2020 рік.
Ми так влаштовані, що наше майбутнє завжди визначено нашим минулим досвідом. А я пропоную експеримент, де ваше майбутнє визначать ваша інтуїція і ваше бачення.
Квест створений на основі т-гри "сни Метіди" і являє собою створення автентичного терапевтичного сценарію. По суті це досвід твори історії Вашого майбутнього року і прийняття авторської позиції.
Цей квест ні про планування, ні про загадування бажань, а про вибір себе і своєї історії-якою ви хочете бути, як проживати своє життя, що творити?
унікальність гри – ми увійдемо в неї без запиту, без усвідомленого вибору героїні, а дозволимо грі витягти з нашого несвідомого ключовий жіночий архетип і особливе послання, яке ляже в основу створюваної історії.
на квесті "подорож героїні 2020" вас чекають:
- найсміливіші таємні образи і бажання.
- знайомство з унікальною типологією цілісних жіночих архетипів.
- задоволення творити своє життя.
- маніфестація свого наміру.
- безцінна підтримка жіночого кола.
- Практика, яку Ви зможете використовувати при необхідності самостійно.
- група супроводу учасниць на Facebook.
Ми вирушимо у внутрішній метафоричний простір дозволивши собі зухвалість відпустити свої обмеження і упередження.
Нехай це буде буйство жіночої сили, магії інтуїції, ірраціональної фемінінності. Саме на цій (і тільки на цій) території і може проявитися безпрецедентне бачення свого майбутнього. Того, про який ви навіть і не сміли мріяти під гнітом звичок, минулого досвіду і тотальної недовіри своєму внутрішньому голосу.
Я пропоную вам знайти відповідь на питання " куди мене приведе моя подорож ,Якщо я дозволю собі слідувати своєму внутрішньому голосу, слідувати своїй природі?"і записати його у формі особистої історії.
Нехай це буде ваше особисте пророцтво.
що в підсумку?
У вас з'явиться історія, яка задасть вектор вашого руху.
Буде вас мотивувати протягом наступного року, наповнювати змістом, світлом, бажанням.
Основа, на якій ви зможете ткати унікальний яскравий візерунок свого року.
Невичерпний колодязь особистої творчості, з якого ви будете черпати ресурси, ідеї та натхнення.
Дивовижний співрозмовник, який допоможе знаходити в собі відповіді на всі виклики життя.
https://privatelink.de/?https://rogacheva.by/heroina2020